Kutya chip - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Kutyatáp

Közzétéve 2021 március, 24 - 19:19

Agyvérzést, vérrögöt okozhat a kutyachip.

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 8990 Forint
Megvásárolt: link

2013-ban a tarkójába, közel az agyhoz kapta az egyik Kutyusunk a chipet, attól kezdve fájt a bal első lába,  és a fejét is oldalra tartotta. Valószínű, idegszálat nyomhatott, ahol később vérrög alakulhatott ki. A chip előtt semmi baj nem volt , a chip után alakult ki a probléma. Kiműtetni nem mertem, mert  féltettem a nyaki műtéttől, és nem gondoltam, 4 év múlva bénulást fog okozni, és az végleges lesz , a doki lemondott, de én nem, és interneten nyomoztam, mivel hosszabbíthatnám meg az életét.  Sajnos 2018-ban meghalt. Őt mivel etettem, egy másik bejegyzésben megírom.

2016-ban egy másik Kutyusunk 5 hónaposan kapott chipet, acsarkodott, nagyon vérzett, kb félóráig oldalra tartotta a kis fejét. A doki elment, mint aki jól végezte a dolgát.  A Kutyusnak azóta többször fájt a nyaka.

Amikor az a Kutyusunk 2017-ben lebénult, Aki 2013-ban kapott chipet, és megfájdult a nyaka, azután a fiatal Kutyusunkat is próbáltam olyannal etetni, ami gyulladáscsökkentő, idegrendszerre is jó hatással van. A Fit Active Premium száraz kutyaeledel, Puppy, Csirke+körte, 15 kg tápot azóta évente 3-4 havonta kapja. Végül úgy vettem észre 2020.nyarán megszűnt a fájdalma. Valószínű, ennek a tápnak köszönhető. Plusz ezenkívül minden nap kap egy kis masszázst nyak,hát,láb,fej .

Kutyusok

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments