BELÉD ESVE - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Egyéb könyvek

Közzétéve 2022 szeptember, 19 - 9:09

ABBI GLINES- FALLEN TOO FAR- BELÉD ESVE című könyv

Felhasználási tapasztalat::
Ár : 3000 Forint

ABBI GLINES – FALLEN TOO FAR – BELÉD ESVE

 (ROSMARY BEACH 1.)

Egy izgalmas regényről van szó, melyet szívesen olvastam el. A két világ, a kőgazdag világ és a szegény ember sorsa közötti különbséget mutatja be ez a könyv, egy szerelmes pár történetén keresztül. Csak ajánlani tudom. 

Egy ​kő gazdag srác. Egy kemény lány egy alabamai farmról. Mostohatestvérek más világokból. Egy vad, őrjítő és ellenállhatatlanul fülledt nyár Rosemary Beachen.

Az utolsó dolog, amire Blaire Wynn vágyik, az az, hogy odaköltözzön apja új családjához a floridai Rosemary Beachre. De nincs választása. Miután anyja hosszú betegeskedés után elhunyt, és csak egy jó adagnyi adósságot hagyott maga után, Blairnek esélye sem volt, hogy megtartsa alabamai kis farmházukat.

Ahogyan leépült kis teherautójával, egy pisztollyal az ülése alatt behajt a pénztől bűzlő üdülővárosba, tudja, hogy sosem fog tudni beilleszkedni. Azzal indít a jelenet, hogy Balery bemegy a buliba, ahol rengeteg új sport autó áll. Ő eddig a terepjárókhoz, a sáros kerekű terepjárókhoz szokott, és mivel ő is azzal érkezik, hát a háttérben áll meg. Alig van pénze, azon gondolkodik, hol és mit tudna dolgozni, és hogy hogyan fog autójában aludni, mert Rush első pillantásra nem akarja befogadni. Szerencsére később megszánj aa szerencsétlen és kiszolgáltatott, ugyanakkor vagány és talpra esett lányt, akinek ráadásul még a terepjárójából is a legkellemetlenebb pillanatban fogy ki a benzin… Még csalódottabbá válik, amikor új otthonához érve megtudja, hogy az apja Párizsba utazott, otthagyva őt még sosem látott mostohatestvérével, Rush Finlay-vel. Rush – aki egy rossz hírű rock sztár fia – cinikus, leereszkedő és sosem kérne bocsánatot semmiért; éppen olyan elkényeztetett, mint amennyire észbontó, és egy pillanat alatt teljesen megbolondítja Blairt. Hát még amikor meglátja, milyen izmok rejtőznek a ruhái alatt…

Ahogyan telik a nyár, Blair idővel olyan oldalát is megismeri Rushnak, amire sosem számított volna, a köztük lévő kémiát pedig már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Azonban Rush olyan titkot őrizget, ami Blair egész világát tönkreteheti. Vajon rájön a lány, még mielőtt túlzottan beleesik?

Izgalmas, érdekes olvasmány, ami nem egy kalandos kis szerelemről szól, hanem kőkeményen a két világ különbségéről, és Rush titkairól. De valyon mi i s az a titok?

 

Csak javasolni tudom mindenkinek ezt a könyvet, aki szeretne egy új világba csöppenni, aki szeretne egy izgalmas regényt olvasni!

+Erősségek

ÉRDEKES, IZGALMAS

-Hátrányok

SZOMORÚ

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments