AAA Autó - vélemény

Átlag: 3 (1 szavazat)

Kategória: Autókereskedés

Közzétéve 2020 december, 17 - 19:19

AAA Autó személyes eladási vélemény

Szeretném először megjegyezni, hogy egy használtautó vásárlásnál azért igen is kettőn áll a vásár. Sok vásárló azt várja az 1 millió forint alatti, 15 éves használt autótól, hogy még legalább ennyi ideig kíméletlenül furikázhasson rajta, a kötelező karbantartásokon kívül (olajcsere, szűrőcsere) semmi más szervizelést ne kelljen rajta csinálni, vagy ha kell is minimális áron, ne fogyasszon sokat, ne rozsdáljon. Ja és persze 100,000 km-nél kevesebb legyen benne. Úgy gondolom sok ilyen embertől olvashatunk felháborodott kritikákat fogalmaznak meg.

Nem olyan régen meghirdettem az autómat eladásra. Az egyik első hívásom az AAA autótól érkezett. Nagyon sok rosszat hallottam már róluk, így eleinte vonakodtam, de elvittem az autómat hozzájuk. Valóban megtörténtek a már sokat olvasott, igen idegesítő esetek: amikor megnézték az autómat szedett vetett indokokkal több mint 1 millió forinttal kevesebbet ajánlottak mint a telefonban, ráadásul fél órát vártam mire átnézték az autót. Eljöttem…

Viszont végül mégis nekik adtam el az autómat, és hogy miért? Elmentem több magán kereskedésbe is és ahol az AAA autós árnál is több százezer forinttal kevesebbet ajánlottak, magánszemélyektől pedig nem is kaptam ajánlatot, mivel itt a tél és az autóvásárlási kedv csökken… Így végül visszamentem és az AAA autónak adtam el az autómat.

Összességében egyáltalán nem vagyok megelégedve a hozzáállásukkal, dehát ha nincs ló jó a szamár is…

+Erősségek

Szinte minden autót átvesznek

-Hátrányok

Lekezelő hozzáállás

Krisztian

Nem ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments