Xiaomi Mi Robot - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Porszívó

Közzétéve 2020 december, 03 - 15:15

A Xiaomi Mi Robot porszívó hű asszisztens a ház takarításában.

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Régóta gondolkodom robotporszívó vásárlásán. Valóban, egy ilyen érdekes eszköznek köszönhetően gyorsan és egyszerűen rendbe hozhatja a szobát anélkül, hogy pazarolná a személyes idejét. És mivel kisgyerekeim vannak otthon, utánuk mindig sok apró törmelék, szőr és por van a padlón. A porszívó állandó kivétele és a szoba takarítása esetemben nem túl kényelmes, és erre néha nincs idő.

Hosszú időbe telt, mire kiválasztottam a robotporszívó megfelelő modelljét. És úgy döntöttem, hogy a közelmúltban meglehetősen népszerű márkát választom, amelyet Xiaominak hívnak, és magát a porszívót Mi Robotnak hívták.

És valóban nem tévedtem a választásomban. A porszívó egyszerűen felülmúlta minden elvárásomat. Természetesen a tisztítás során mindent teljesen el kell távolítania a padlóról és a székről is, de ez számomra nem problémás. De az összes többi munkát nekem a porszívó végzi. Az asszisztensem így néz ki.

Nagyon stílusos kialakítással és kiváló minőséggel rendelkezik. A modell könnyen használható, és nem sok helyet foglal el a házban. Számára kijelöltem a saját sarkomat, ahol ő áll, és senkit nem zavar.

Aggódtam, hogy a porszívó nem szedi fel az összes szemetet a szőnyegből. De a kiváló hosszúságú keféknek köszönhetően szilárd ötössel megbirkózik ezzel a feladattal.

Ebben az esetben a gyártó valóban megpróbálta. A készlet részletes utasításokat tartalmaz a robotporszívóra vonatkozóan. Ebben elolvashatja, hogyan kell helyesen konfigurálni és milyen funkciókkal rendelkezik a modell.

 

A kényelem érdekében minden utasítás képpel együtt érkezik. Személy szerint hihetetlenül boldog vagyok, hogy megvettem ezt a robotporszívót. Csaknem egy éve használom, és soha nem hagyott cserben.

+Erősségek

tökéletesen összegyűjti az apró törmelékeket

a kiváló kivitelminőséget

a részletes és érthető utasításokat

-Hátrányok

nem távolítja el a szemetet nehezen hozzáférhető helyeken

Sándor

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments