Közzétéve 2021 április, 16 - 10:10

A webáruház, ahol kis pénzből is sokat vásárolhatsz

Mikor derül ki, hogy a gyereknek nincsenek melegebb időre való megfelelő méretű ruhái? Természetesen akkor, amikor semmi kedve az embernek boltba menni, sőt akkor a legtöbb bolt éppen nyitva sem volt. Mit tudsz ilyenkor csinálni? Felcsapod az internetet és elkezdesz webáruházak után kutatni.

A kisfiam esetében egy ideig a ruhák egy részét a hádából szereztem be, és amellett, hogy szuper olcsón megúsztam a vásárlást még élveztem is a medencényi ruha között keresgélni. Egyébként, ha online vásárolok, akkor a H&Mből szoktam rendelni viszont most nagyobb mennyiségű ruhára volt szükségem, így elkezdtem használtruha webáruházat keresni.

Rengeteg oldalt megnéztem és sajnos vagy nagyon gyérvolt a kínálat vagy az oldal felépítése volt katasztrofális. A tarkahacuka oldala hozta vissza a reményemet, hogy nem kell egy kisebb vagyon ruhára költenem. Nagyon könnyen megtaláltam a szükséges méretet, és legnagyobb örömöre utána ruhatípusra is tudtam keresni, így pillanatok alatt tele is pakoltam a kosaramat.

Külön piros pont, hogy tudtam kártyával fizetni, mert sok oldal ennek a lehetőségnek a hiánya miatt esett ki a rostámon. Késő este válogattam össze a kosaramat, amit másnap át is adtak a futárszolgálatnak, így a megrendelés leadását követő második napon már nálam is volt a csomag.

Magyar Posta szállítja házhoz a csomagokat (1290 forint utánvéttel, 990 forint előre utalásnál), illetve lehetőség van Foxpost szállítást is választani. Ingyenes szállítás 12.000 forint felett van, ami ha egy szezonra vásárolsz, a gyereknek szerintem elég hamar összejön. Mivel a bolt Zalaegerszegen található így a személyes átvétel az ott lakóknak lehet érdekes.

Egy másik véleményemben már említettem mennyire kedvelem a hűségpontos webáruházakat és legnagyobb szerencsémre a tarkahacuka oldalán is van lehetőség törzsvásárlói pontok gyűjtésére. Minden elköltött száz forint után két forint hűségpontot írnak jóvá és az összegyűjtött pontjaidat levásárolhatod a webáruházban.

Számomra egy pici negatívum, hogy a tisztítószerre, amivel a ruhákat tisztítják, valószínűleg allergiás lehetek, mert nagyon égette a kezemet, de egy kézmosással ez is megoldódott, és nyilván ez az én egyéni negatívumom.

Itt azért minden méretkategóriában van választék és maradéktalanul megtaláltam, amire szükségünk volt, sőt azóta rendeltem még egy adagot, de itt is felmerült bennem, hogy még sincsen olyan hatalmas választék. Még egyszer kiemelem a legtöbb megnézett oldalon ennél sokkal rosszabb a helyzet a készlet terén. Gondolom most nem olyan egyszerű külföldről ruhát behozatni, ettől függetlenül tuti, hogy fogok még vásárolni és figyelni fogom az oldalt az újdonságokért.

+Erősségek

olcsó

szép állapotú ruhák

van választék

könnyű a kezelése

Пользователь сайта

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments