Közzétéve 2023 szeptember, 20 - 8:08

A Rönkháznak “Lelke” van.

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 20000000 Forint
Megvásárolt: link

Napjainkban, ebben a felgyorsult modern világban, ahol minden műanyagból van. Nagyon fontos viszatérni a tradicionális ternészetes anyagokhoz, úgy mint a kő a fa a fém. Ezek az alapanyagok közelebb hoznak a természethez. A lejobb és „legmelegebb” otthon amit ellképzelhetünk ez a Rönkház. Egy Rönkháznak  „lelke” van.  Ezt addig amig sajátmagunk ki nem próbáljuk, nemtudhatjuk. Magyarországon és Ausztriában is egyre tobb lehetőség van, ennek az érzésnek a kipróbálásához. Mert aki egyszer alszik Rönkházban az soha el nem feledi. A Rönkház emlitése mindenkiben egy jó gondolatot vagy melegséget egy kellemes élményt idéz fel. Ezért tudom ajánlani lakóháznak egy Vadvágású Rönkház építését. Ebben segítségére lehet csapatunk.

Rönkház építés előnyei:  Előregyártott, ezért gyors az  öszeszerelése. Kiváll a tomegből, egyedi. Meghittségben nincs párja, messze a legelső helyen van. Örök klaszikus, az évek multával az egyedisége miatt nő az eszmi és a valós értéke is. Kevesebbe kerül mint ha más anyagból építene otthont. Értékálló.

Rönkház építés hátrányai: Nagyon kevés a mefelelő szakember, aki megépítheti otthonát. Gondoskodást és szeretetet igényel például a falakon mint a fabútoron meglátszik a por.

Mindezekért forduljanak hozzánk bizalommal.

+Erősségek

Gyorsan elkészül szép

-Hátrányok

Gondoskodást igényel

Zoli Shovsh

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments