4home lakberendezési webáruház - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2021 április, 14 - 10:10

A pénztárcabarát lakberendezés

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Teljesen véletlenül akadtam a 4home oldalára, amikor a gyereknek kerestünk a nagyágyára vízhatlan matracvédőt. Itthon nem igazán találtam nekünk megfelelőt vagy pedig olyan horribilis árat kértek érte, hogy nem érte meg. Kipróbálás szintjén rendeltünk egy 90x200as méretet a gyereknek és egy 160x200ast a mi nagy ágyunkra. Mondanom sem kell, hogy pozitívan csalódtunk azóta is ezeket a matracvédőket használjuk.

Az első pozitív megrendelés után kezdtem el tüzetesebben átnézni az oldalt és hamar rájöttem, hogy bár bútorokat nem árulnak, mégis olyan mintha az IKEA-ban csemegéznék. Lakberendezés terén nagyon széles palettából tudunk válogatni, de találhatunk kisebb konyhai gépeket is, amiket szintén igen kedvező árban tudunk megvásárolni.

Legutóbb például szeletelő gépet rendeltünk tőlünk, mégpedig egy olyan típust, amit itthon már nem lehetett kapni csak a jóval drágábbat, így nem is volt kérdés pillanatok alatt landolt a kosarunkban. Első rendelésnek lehet merész vállalkozás lehet konyhai kisgépet rendelni, de mögöttünk már jó pár rendelés van, így maradéktalanul megbízom a cégben.

Legtöbbet ágyneműt rendeltünk, mégpedig 100 % pamut anyagból készült nagyon szép mintás darabokat. Talán itt volt egyszer az, hogy nem néztem meg az egyik ágynemű anyagát, mert szerelmes lettem a mintájába, viszont 100% poliészter anyagból készült. Sajnos végül a kukában végezte, mert nagyon rossz volt a minősége. Erre csak azt tudom mondani, hogy minden boltnak vannak rosszabb minőségű darabjai, viszont a pamut ágyneműkben nem csalódtam.

Nagyon szeretem, ha egy üzletnek pénzre visszaváltható kuponos hűségprogramja van, így ezek nálam előnyt élveznek. Minden vásárlásod után pontokat kapsz, amit kitartó gyűjtögetés után kedvezményre válthatsz. 100 forintos a legkisebb kiváltható utalvány és 3000 forint a legnagyobb. Nagyon egyszerűen működik, ahány pontod van az annyi forintot ér.

Amikor pakolod be a termékeket, akkor mindegyiknél látod, hogy az adott termék hány pontot ér, illetve a vásárlásod után röviddel értékelni is tudod a termékeket és minden rövid értékelésért két pontokat kapsz.

A menürendszere könnyen használható, bár néha kicsit túlbonyolítottnak érzem, de nem fordult elő még olyan, hogy ne találtam volna meg, amit keresek. Szállítást kérheted MPLel, GLSel vagy pedig a legoptimálisabb szállítóval ezt ilyenkor ár érték arányban ők döntik el, te már csak az emailt kapod, hogy ki hozza a csomagodat. 15.000 forint felett ingyenesen szállít ha MPL-t vagy az optimális szállítást választod, viszont valamilyen oknál fogva a GLS itt is fizetős.

Összességében nagyon ütős kínálattal rendelkező lakberendezési webáruházról beszélünk. Rendeltem már ágyneműt, késkészletet, művirágot, ékszertartót, szennyes kosarakat, gyerekjátékot és azt a fentebb említett ágyneműt leszámítva nem volt semmi probléma.

+Erősségek

nagy választék

jó minőség

pénztárcabarát

-Hátrányok

meg kell nézni mit veszel

littlecat01

Ajánlom

+4

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments