Közzétéve 2021 december, 10 - 18:18

A méhpempő /Bee Power/ a természetes gyógyerő

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 5000 Forint
Vonalkód: calivita.hu

Évtizedek óta ismerem a méhpempőt. Sokat tanulmányoztam gyógyító hatását. A Calivita gyógytermékeket forgalmazó cég jóvoltából ismertem meg, amely valamikor California Fitnessként működött – még abban az időben kapcsolódtam a hálózatukhoz, és azóta is fogyasztom a termékeit. Nagyon szeretem az általuk terjesztett vitaminokat, ásványi anyagokat és bízom az immunerősítő hatásukban. Évente egy-két alkalommal szoktam rendelni tőlük nagyobb mennyiséget – amikor a járványos időszakok vannak. Máskor is lehetne fogyasztani jótékony hatású termékeiket, azonban magas áruk miatt nem mindig tudom megoldani. Legfőképpen méhpempőt, C vitamint, spirulina algát, cinket, szeleniumot, szója lecitint, Q10-et rendelek tőlük. 

A Calivita International hosszú évek óta meghatározó szereplője az étrendkiegészítő piacnak. Készítményeiket egytől egyig magas fokú igényességgel fejlesztik. Összetételeiket a tudomány legújabb eredményei alapján alakítják, igazodva a kor követelményeihez. A gyártás minden termék esetében a legfejlettebb, legmodernebb technológiával történik. A hatóanyagok kiválasztása során nagy hangsúlyt fektetnek a természetes forrásokból származó alapanyagok felhasználására. Azon készítmények esetében, melyek nagy dózisban tartalmazzák a hatóanyagokat – törekednek arra, hogy folyamatos felszívódásúak legyenek, így nem jelentenek egyszerre nagy terhelést a szervezetnek, nem ürülnek ki idő előtt, hanem 10-18 órán át folyamatosan szívódnak fel – optimális hatóanyagszintet biztosítva szervezetben.

A méhpempő egyik nagyon értékes vitaminja a Calivitának. Ezzel a különleges tápanyag sűrítménnyel táplálják a méhek a méhkirálynőt, ez teszi lehetővé, hogy 3-5 évig éljen, míg a dolgozó méhek élettartama mindössze 4-6 hét. 

 

A méhpempő az az anyag, amivel a dolgozó méh a kikelő méheket eteti, illetve ezzel táplálják az éppen petét rakó méhkirálynőt is. Talán ennek köszönhető, hogy a méhkirálynő ilyenkor naponta 1000-1500 petét is képes lerakni, illetve élettartama is különösen hosszú. Míg a dolgozók évszaktól függően 4-6 hétig élnek, a királynő 3-5 évig is elélhet. A méhpempő a dolgozó méhek garatváladéka, összetétele nagyon speciális. Fő tömegét rendkívül jó minőségű fehérje adja. A B vitamin család teljes sorozata megtalálható benne – ezen kívül növekedést serkentő anyagok, ásványi sók, nyomelemek alkotják. Természetes forrása a tiszta acetil-kolinnak. A,C,D,E vitamint, ásványi anyagokat, enzimeket és 18 féle aminósavat is tartalmaz. 

A méhpempő ideális készítmény a természetes táplálkozáshoz, valamint nagyszerűen támogatja az immunrendszer egészséges működését. 

Korra és nemre való tekintet nélkül bárki fogyaszthatja. Nem véletlen, hogy a méhpempőt hosszú évek óta ismerik és kedvelik a világ számos országába. 

1 kapszula 50 mg méhpempő koncentrátumot tartalmaz, ami 150 gr méhpempőnek felel meg. A méhpempőt a téli hónapokban kb 3 hónapig szoktuk fogyasztani – egészségünk védelme érdekében. 

+Erősségek

Természetes immunerősítő hatása van.

Jessyke

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments