BigBuy.hu Mystery Box - vélemény

Átlag: 0 (0 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2022 január, 06 - 14:14

A meglepetés doboz, amit nem kellett volna megrendelnem

A meglepetés doboz vagy angolul mystery box a legtöbb felnőttet kíváncsivá teszi. Egy kicsit mindenki újra gyerek lesz és a régi zsákbamacskás pozitív élmények jutnak rögtön az eszükbe. Külföldön ennek nagyon nagy divatja van, de egy pár hónappal ezelőtt feltűnt jó pár youtube videó, ahol a BigBuy-tól kapott meglepetés dobozokat bontogatják.

Megnéztünk mi is rengeteg ilyen videót és úgy döntöttünk kipróbáljuk. Megrendeltünk két vegyes dobozt és egy játékos csomagot a gyerekeknek. A leírás szerint minimum tíz termékre számíthattunk. Ezen a ponton kell hozzátennem, hogy a youtbeon látható videókban a dobozokat szponzoráció keretein belül kapták az emberek, tehát nem fizettek érte.

Nagyon nehezen kaptuk meg a csomagot, azt hiszem majdnem egy hét volt a szállítás. Két dobozt kaptunk, egy kisebbet és egy nagyobbat. Első gondoltatom az volt, hogy a nagyobb doboz két kisebb dobozt rejt majd. Szerettük volna a fa alá tenni karácsonykor ezért kinyitottuk. Az első meglepetés itt ért minket, ugyanis a dobozban nem volt másik doboz csupán huszonkét termék beledobálva.

A leírás alapján minimum tíz terméket kapunk, tehát a leírás alapján ott volt két doboznyi cucc. Mondjuk, hogy arra nem vették a fáradtságot, hogy külön csomagolják az az igénytelenség netovábbja, főleg, hogy nem kevés pénzt fizettünk érte. A gyereke doboza hellyel közzel rendben volt, viszont a kizárólag játékokat tartalmazó dobozba nekem nem passzolt bele a sapka és a kesztyű, de ez nem lett volna probléma. Kicsit olyan érzésünk volt a kibontás után, mintha csak két dobozt küldtek volna el, mert bár a termékek száma megfelelt összegben nem közelítettük meg a dobozonként tízezer forintot.

Sajnos bedőltünk mi is a rengeteg youtube videónak, amiről így már utólag sejtjük, hogy a promóterek direkt kaptak jól összerakott dobozokat. Az ügyfélszolgálatuk is elég sok sebből vérzik. A honlapon feltüntetett telefonszámon próbálkoztam rögtön akkor, amikor kinyitottuk a dobozokat, viszont ez a szám folyamatosan ki volt kapcsolva, pedig a honlapjuk szerint elérhetőnek kellett volna lenni. Megírtam nekik egy reklamáló emailt, amire majd egy hét elteltével kaptam választ. Képet kértek arról, hogyan érkezett meg a csomag. Nyilván, ha akkor felveszik a telefont és elmondják, hogy fotózzam le, akkor lett volna kép, de utólag ez is elég vicces kérés volt.

Azért a meglepetés csomagban nem vesztettem el a hitemet és megtaláltam azt az oldalt, ahonnan jó kis dolgok érkeztek. Egy biztos a bigbuy.hu webáruházból az égvilágon semmit nem rendelek soha többet.

-Hátrányok

hosszú szállítás

pontatlan leírás

rossz ügyfélszolgálat

megtévesztő marketing

Пользователь сайта

Nem ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments