Kompact légtisztító - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 október, 06 - 3:03

A légtisztító határozottan kitisztítja a szoba levegőjét.

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 22000 Forint

Ezen a nyáron döntöttem el, hogy vásárolok egy nagyobb teljesítményű légtisztítót –  lakóhelyemen az utóbbi időben megnövekedő forgalom, a szellőztetés lehetetlensége, és az utcáról bejövő rossz minőségű levegő szobában történő kiküszöbölése érdekében.  Akkor még nem gondoltam, hogy ez a készülék mennyire jól betölti szerepét. Egy idő után teljesen kitisztítja a levegőt és  hűsítő, kellemes,  friss környezetet biztosít. Hangja kicsit a szél zúgásához  hasonló – én szeretem, mert elnyomja a külső zajokat.

A Kompact légtisztító magas minőségű alkatrészekből – különös aprólékossággal lett megtervezve. Hatékony tisztító tulajdonsággal rendelkezik, kiváló légáromoltatási képessége van. A HEPA szűrő, amely benne található – megszabadítja a szobát a portól és a szagoktól. Biztonságos és energiatakarékos készülék, legmagasabb energia fogyasztása 16 W alatti. Zajszintje alacsony – 25 db. Megjelenése elegáns.

A tetején van az anion generátor, valamint az irányítópanel. Az irányító panellel lehet kezelni a készüléket.  Jobb oldalt van a be- és kikapcsoló gomb. Mellette van az airflow gomb, amely a légáramlást biztosítja. Majd az UV lámpa ki- bekapcsoló gombja következik. Az UV lámpa jelzi a levegő tisztaságát és kellemes éjszakai fényt is biztosít. Ha piros a fény – akkor elfogadhatatlan a levegő minősége, ha zöld – elfogadható határokon belül van. A fényt ki lehet kapcsolni, alvó módra, azonban én nagyon szeretem kellemes, zöld színét.  E mellett van az ionizáló ki- bekapcsoló gomb – amely anionokat bocsájt ki. Ez a tisztító funkció.  A felső sorban lehet az időzítőket bekapcsolni – beállítani, hogy mennyi ideig működjön a készülék. Bal oldalon van a sebesség gomb, amely a légáramlás sebességét jelzi /három fokozata van/. Alatta van az a gomb, amely számszerűen mutatja a levegő tisztaságát. Minél kisebb a szám, annál tisztább a levegő. Ez alatt található a szűrő hátralévő élettartamát mutató gomb – amelyet százalékos arányban kell értelmezni. Alatta jobbra az első gomb az automatikus mód. Ebben a módban a légáramlás a levegő minőségének megfelelően fog működni. Mellette van a fény ki- be kapcsoló gomb.  Majd az alvó gomb következik.

A készülék belsejében található szűrőt évente ajánlott kicserélni. Ha a szűrő cserére szorul, akkor villogni kezd a szűrő hátralévő élettartamát mutató gomb. A hátoldalán található még a szenzor, amelyet hetente tisztítani szükséges. Nagyon egyszerű, egy száraz, puha ruhával meg kell törölni. Semmilyen mosószert, vagy folyadékot nem szabad használni a tisztításnál. Ugyanígy a külső felületét is száraz, puha ruhával kell megtörölni.

A Kompack légtisztító hálózatról működik.

Főbb jellemzői: Bemenet: 220 V, Kimenet: DC 24 V.  Energiafogyasztás max: 16 W. Zajszint: min. 25 db, max 52 db. Mérete: 195 mm x 195 mm x 350 mm. Nettó tömeg: 1,8 kg.

Nagyon szeretem ezt a készüléket, mindennap használom. Jó érzéssel tölt el, hogy tudom – tisztítja a levegőt, s  valóban tisztítja is. Működésében hibát eddig még nem tapasztaltam.

Jessyke

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments