Közzétéve 2020 október, 27 - 13:13

A legtartósabb rúzs, amit valaha próbáltam.

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hónap
Ár : 2500 Forint

Nem voltam egy nagy rúzsmániás, de egy idő után rájöttem, hogy nekem szükségem van rúzsra. Nem akartam a legolcsóbb drogériás cuccot választani, így a sokak álltal ajánlott Maybelline Superstay Matte Ink-re esett a választásom. Az első megvásárlása óta már van három másik, és mindegyiket imádom.

Nahyon tartós. Evés, ivás és csókálló, sőt maszkálló is. Az aplikátorával az elején nem voltam kibékülve, de arra is ráált a kezem. Kezdő folyékony rúzs használóknak nem biztos, hogy nyerő, mert ha félre megy a cucc gyakorlatilaf lerobbantani nem lehet. Igazából szabályosan dörzsölni kell, hogy le lehessen szedni a nap végén.

Az ajkakat eléggé ki tudja szárítani, így fontos, hogy megfelelően hidratáljunk alá. Imádom a csodálatosan pigmentált színeit. A két vörös rúzs annyira tökéletes árnyalat a számomra, hogy a többi rúzsomnak esélye sem volt velük szemben. Nem túl drága, de azért nem is a filléres kategória.

+Erősségek

tartós

pigmentált

-Hátrányok

szárítja az ajkakat

littlecat01

Ajánlom

+5

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Maybelline Superstay Matte Ink Folyékony ajakrúzs fotók

2020.11.23

Aki keres…az talál is neki megfelelőt.

Régóta problémám egy szép és használható hosszan tartó Rúzs megvétele .Sokat nézegettem , keresgettem  több weboldalon és üzletben is .Némrégen láttam meg ŐT és azonnal utána kerestem és olvastam...