Netflix – streming platform - vélemény

Átlag: 4.5 (1 szavazat)

Kategória: TV műsorok

Közzétéve 2023 május, 12 - 6:06

A legnagyobb választék egy helyen

Az egyik legdrágább streaming platform a Netflix, viszont azt kell mondanom, hogy erre kattintunk itthon a legtöbbet. A többi szolgáltatónál sok már jól ismert film és sorozat van fent, amihez szintén sokszor nyúlunk, ha ismétlésre vágyunk a Netflix viszont ontja magából az újdonságokat.

Mostanra már akkora streming kínálatból válogathatunk, hogy a sima televízió előfizetés szépen lassan feleslegessé válik és jobban utána számolva még lehet, hogy olcsóbbra is jövünk ki a hónap végén. Na de mi is az a Netflix? Egy olyan fizetős streaming szolgáltatás, amit nézhetsz az okos tévéden vagy okos eszközeiden. A havidíj ellenében töménytelen mennyiségű filmhez és sorozathoz férsz hozzá, csak győzd meg találni mivel érdemes kezdeni….

A havi díjcsomagok 2490 és 4490 forint között vannak, attól függően, hogy hány eszközön és milyen minőségben szeretnéd a tartalmakat nézni. Egy applikáció letöltése után a televíziódat bárhova magaddal viheted a zsebedben vagy éppen a laptopodon.

Maga a felület, borzasztó egyszerűen kezelhető. Külön kategóriában találjuk a filmeket és külön menüben vannak a sorozatok, de ha éppen ahhoz van kedvünk műfajok alapján is nézelődhetünk és ha még így sem találjuk,amit éppen keresünk, akkor egész egyszerűen cím alapján is kutathatunk a kedvencünk után. Rengeteg saját gyártású film és sorozat van a platformon és emiatt sokan kritizálják is a Netflixet, de azért valljuk be az elmúlt idők nagy sorozatai innen kerültek ki. A Netflix gyártása a Nagy pénzrablás, a Wednesday, a Bridgerton család, de még a Stranger Things is.

Abban látok némi igazságot, hogy rengeteg ZS kategóriás filmet is kiadnak csupán azért, hogy még több tartalom legyen, de ezek is tökéletesen alkalmasak arra, hogy az ember egy hosszú nap után ki tudjon kapcsolni a tévé előtt és még mindig hatalmas pozitívum, hogy nincsenek reklámok.

A gyerekeknek szánt tartalmak is elég színesek és azt kell mondanom a legtöbbet már szinkronosan is meg tudjuk nézni. Talán a gyerek műsorok között nincs különbség, ez az a kategória,ami a legtöbb streaming szolgáltatónál nagyon széles választékkal van jelen, így biztosítva, hogy a kicsik mindenhol megtalálják a saját szórakozásukat.

Muszáj egy ici pici negatívat is említenem, bár már rengeteg műsort meg tudunk nézni szinkronosan még mindig magas az angol nyelvű tartalmak száma. Ezzel nem lenne semmi probléma, hiszen a platform eredeti nyelve az angol, viszont jó opció lenne egy szűrő, amivel ki tudom szortírozni a saját nyelvemre fordított tartalmakat.

Пользователь сайта

Ajánlom

+2

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments