Motibooks - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Honlapok

Közzétéve 2021 április, 13 - 11:11

A legjobb motivációs könyvek webshopja.


Megvásárolt: link

Az első bejegyzésemben, amelyben leírtam a véleményemet pár üzleti könyveket forgalmazó webshopról és vállalkozásról, az egyik vállalkozót és webáruházát csak megemlítettem, de nem meséltem róla részletesebben. Ő az állítólag sokak által utált, de még többek által kedvelt motivációs előadó Szabó Péter. Valamint a saját és partnereinek motivációs és üzleti könyveit bemutató motibooks oldal.

Évek óta követem a tevékenységét. Őszintén szólva nem tudom egyeseknek mi a baja vele. Egy olyan országban, ahol ilyen nagy a pesszimizmus, a kedvetlenség, az elégedetlenség, véleményem szerint nagy szükség van ilyen emberekre. Szükség van az inspirációra, látni mit lehet elérni akaraterővel, lelkesedéssel és kitartó munkával. Valamint a nehéz napok elején vagy végén a motiváló írásokra és videókra.

Én nagyon sokat tanultam már a hírleveleiből és az előadásaiból. Az az igazság, hogy a napokban rendeltem tőle először több, csomagban összeállított könyvet. Én ilyen “fura figura” vagyok. Sajnos anyagi okok miatt, meg egyébként is, várni szoktam, hogy ugyanazokat a dolgokat, amiket drágán kellene megvennem, inkább később egy akciós időszakban kedvezményesen tudjam megvenni. Így megtakarítok kisebb-nagyobb összegeket, amiket fel tudok másra használni.

A motibooks oldalon szerintem megtalálsz minden olyan könyvet, e-könyvet, hangoskönyvet, ami a motiváció, önfejlesztés, vállalkozás témában megtalálható. Ha mégsem, akkor az üzleti könyves webshopokról szóló véleményemben írok még pár ilyen webáruházról. A rendeléssel kapcsolatban kicsi negatív, de végül pozitív tapasztalatom volt. A Barion fizetési rendszert használják a megrendelések teljesítéséhez. Először nem sikerült fizetni. Később rájöttem, hogy nem volt pénz a számlámon. A Barion és ők is automatikus e-mailt küldtek, és kiderült, hogy sikertelen volt a fizetés. Nem tudtam ilyen esetben mi a teendő. Van telefonos ügyfélszolgálatuk, ezért úgy döntöttem nem levelezgetek velük, hanem inkább felhívom őket. Megtudtam, hogy ilyen esetben nem történik semmi, értesülnek a dologról. Újra tegyem kosárba a könyveket, amiket szeretnék, és végezzem el újra a folyamatot.

Ennél is volt egy kis probléma. De rögtön gondoltam, hogy valószínűleg a bankkártyámat nem fogadta el a rendszer, mert nem dombornyomott. Van egy másik, ilyen célra készített, konkrétan webkártyám. Utaltam át az azzal összekapcsolt alszámlámra pénzt. Beírtam a bankkártya adatokat a rendszerben, és sikeresen ki tudtam fizetni a termékeket. Hamarosan hozza a futár, már nagyon várom. Szeretem az ilyen könyveket. Elképzelhető, hogy írok majd a jövőben valamelyikről, amelyik a legjobban fog tetszeni, vagy a legtöbb tudást, ismeretet, segítséget adja nekem.

mystery

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments