Közzétéve 2023 május, 12 - 6:06

A hely ahol kellemes a bevásárlás

Melyik az az üzlet, ami bevásárlás előtt először eszedbe jut? Jó lenne, ha erre egyetlen válasz lenne, de a tapasztalatom azt mutatja, hogy nem kapom meg az összes szükséges terméket egy üzletben. Első utam általában az Aldiba vezet. Az elmúlt időszakban szinte a legtöbb terméket itt vásároljuk, meg és azt kell mondanom mind árban, mind minőségben legyőzte a Lidlt.

Egy régebbi véleményben írtam a Lidl áruházról és arról, hogy mennyire elvesztette a kezdeti varázsát és teljesen vásárló ellenessé vált. Ezzel szemben az Aldiban még akkor sem érzem feszélyezve magam, ha éppen tömve van emberekkel az adott üzlet. Igen ebben az üzletben is szoktak árut feltölteni, viszont általában egy maximum két raklapot kell kerülgetni és az alkalmazottak is úgy végzik a munkájukat, hogy közben nem zavarnak a vásárlásban.

Valahogy még a sorok is szélesebbnek tűnnek a bolton belül, így jobban elférnek egymás mellett az emberek. Egy dolgot viszont sohasem fogok megérteni. Miért kell egy sorba tenni a mirelit árut és a felvágottakat. Ez a két legforgalmasabb sor ez által itt mindig tülekedés van, én csak dühöngőnek szoktam hívni. Ide általában bevásárlókocsi nélkül megyek be és kézbe gyűjtöm a megvásárolni kívánt termékeket.

Nagyon sok saját márkás terméke hasonlít a Lidlben kapható saját márkás termékekre, viszont, amíg a Lidlben esett a minőség itt nem tapasztaltam ilyesmit. A paprikás és téli szalámija van olyan finom, mint az aranyáron kapható Pick szalámi. Itt most nyugodtan lehet morogni, hogy de megnéztem e az összetevőket és összehasonlítottam e őket? Nem, hiszen a Pick szalámi árát nem hiszem, hogy túl sokan meg tudnák maguknak engedni.

A zöldség és gyümölcs részleg kisebb, mint a Lidlben így itt gyakran maradok hoppon és sajnos nem találtam az Aldiban sokáig frissen maradó kocka kenyeret sem, de ezt a két dolgot leszámítva az Aldiban megkapok mindent, amire a mi négytagú családunknak szüksége van.  A mirelit áruja nagyon finom, még nem találtam rágós részt egyetlen csirkemellben sem és a steakbugonya van olyan jó, mint egy étteremben.  A dolgozók kedvesek,nem igazán láttam még olyan embert, aki kimutatta volna, hogy nem szeret ott dolgozni. Nyilván van ilyen, de nem mindegy, hogy ezt mutatod e a vevőnek vagy sem.

Tőlünk az Aldi van messzebb mégis előszeretettel oda járunk a havi nagybevásárlásunk több, mint nyolcvan százalékát elintézni és nem hiszem, hogy ez a jövőben változna.

Пользователь сайта

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments