FITT PIROSKA SZÖRP - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Diéta

Közzétéve 2021 július, 28 - 17:17

A felejthetetlen első korty szerelem!:)

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 375 Forint
Vonalkód: 5998818564164

Üdvözlet!Nagy kedvencünk a Fitt Piroska szörp,mely 4 ízben is kapható.Ezekről a szuper finom ,és egészséges termékeket véleményezem most Nektek pár mondatban.a Termékek C Vitamint tartalmaznak ,mely hozzájárul az immunrendszerünk normál működéséhez.Négy féle ízben kaphatók,az elsőFitt  narancs ízű:

0,7 l Narancs gyümölcsszörp édesítőszerekkel,90%-kal csökkentett energiatartalommal,33% gyümölcstartalommal.Édesítőszerekkel, 90%-kal csökkentett energiatartalommal, csökkentett szénhidrát tartalommal.Gyümölcstartalom minimum 33%. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

2.Fitt Piroska Light Bodza ízű gyümölcsszörp:

0,7  l Málna gyümölcsszörp édesítőszerekkel,90%-kal csökkentett energiatartalommal,33% gyümölcstartalommal.Édesítőszerekkel, 90%-kal csökkentett energiatartalommal, csökkentett szénhidrát tartalommal.Gyümölcstartalom minimum 33%. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
3.Piroska Fitt light Citrus mix Gyümölcsszörp:
0,7 lCitrusmix gyümölcsszörp édesítőszerekkel,90%-kal csökkentett energiatartalommal33% gyümölcstartalommal.Édesítőszerekkel, 90%-kal csökkentett energiatartalommal, csökkentett szénhidrát tartalommal.
Gyümölcstartalom minimum 33%. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
4.Piroska Fitt Light Bodza ízesítésű gyümölcsszörp:(NEKÜNK EZ A KEDVENC:)))
0,7 lBodza szörp édesítőszerekkel,90%-kal csökkentett energiatartalommal,33% gyümölcstartalommal.Édesítőszerekkel, 90%-kal csökkentett energiatartalommal, csökkentett szénhidrát tartalommal.
Gyümölcstartalom minimum 33%. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
.Ahányan vagyunk annyiféleképpen szeretjük, van, aki imádja, ha édesebb, mások épp csak ízesítik és színesítik a vizüket vele

– Te hogyan kevernéd be, ha most csavarnád le az üveg kupakját és töltenél a kedvenc poharadba belőle?Frissülj fel, kapcsolj ki, érezd jól magad!

A kerti partikon a sör, bor és az ásványvíz mellett a Piroska Szörp is a hűtőbe kerül. De még vendégsereg sem kell hozzá, hogy legyen otthon mindig szörp, mert a család kedvence.

+Erősségek

Speciális gyártástechnológiájának és 33%-os gyümölcstartalmának köszönhetően a termék tökéletesen visszaadja a gyümölcsök eredeti ízét, zamatát. Magas szárazanyag tartalmának

-Hátrányok

NINCSEN,,,,

andibaby

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments