Wow tea - vélemény

Átlag: 3 (3 szavazat)

Közzétéve 2020 november, 06 - 22:22

A detoxikáló hatásában nem vagyok biztos, de határozottan jobban éreztem magam a rendszeres fogyasztását követően

Felhasználási tapasztalat:: több mint 1 hét
Ár : 7490 Forint
Megvásárolt: link

A véleményem, amelyet megosztok veletek, 100% -ban igaz és őszinte, de szubjektív is, ezért szeretném elmondani, hogy ez a termék segíthet nektek és  hozhat változást, de nem biztos, hogy mindenkinek, valakinek tetszhet és valakinek nem. Ez igazából a szervezetedtől függ.

Remélem, élvezni fogjátok ezt a bejegyzést, vágjunk bele!

Nem vagyok biztos benne, hány napig ittam ezt a teát, mert volt pár nap szünetem, mivel néhány napig nem voltam otthon, és nem tudtam meginni, és néha a hangulatomtól is függött, mert néha azt szeretném, hogy a tea íze legyen erősebb mint máskor, ezért kicsit többet használtam ebből a teából, de ennek a csomagnak 21 napra elegendőnek kell lennie.

Az ízéről: ha szereted a természetes teákat, mint a zöld és a fekete teát, (én nagyon szeretem), imádni fogod ezt a teát. De ha a zöld vagy a fekete teához hasonlítjuk, akkor ez kevésbé keserű. Az íze véleményem szerint nagyon rendben van, nem sokat mondhatok róla.

Változtatott a testemen? Nem igazán hiszem, hogy ez látható változásokat hozott volna, de a szervezetem valahogy jobban érezte magát, mintha valóban elkezdett volna tisztulni a testünkben lévő összes méregtől.

A teával kapcsolatos összes információ megtalálható a weboldalukon

+Erősségek

Natúr íz

Jó közérzet

-Hátrányok

Kicsit drága

Krisztian

Ajánlom

+8

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
3 Legyél az első, aki hozzászól
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Wow tea fotók

2023.03.25

A Wow Tea egy átverés? Az én rossz tapasztalatom ezt bizonyítja!

Az interneten rengeteg különböző diéta- és fogyasztószer található, amelyek közül soknak semmi hatása nincs, de akad olyan is, amelyek nagy ígéreteket tesznek, de végül csalódást okoznak. Az egyik...
Wow tea fotók

2021.05.14

Nagyon finom a tea

Az anyag cserénket gyorsítja. Tisztítja a testünket és kiüríti az összes tárolt toxint. A pocak puffadását csökkenti. A bőrünket tisztítja + és eltávolítja a narancsbőrt is.  Érezd magad jól a...