Tommee Tippee cumisüveg - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Gyerek - egyéb

Közzétéve 2021 március, 27 - 14:14

A cumisüvegek királya

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több

Annak idején, amikor tápszerezésre került a sor az ajándékba kapott, megörökölt cumisüvegekkel kezdtünk próbálkozni, de hamar rá kellett jönnünk, hogy nekünk egyik sem nyerő. Nagyon sok levegőt nyelt a gyerek, gyorsan folyt a cumi, el sem akarta fogadni és ehhez hasonló gondok merültek fel.

A Tommee Tippee márkával egy kismamáknak szóló rendezvényen találkoztam, és ajándékba kaptam egy 150 ml-es üveget. Ezt halásztuk elő a szekrény aljáról mikor már az összes ismert és kevésbé ismert márkával befürödtünk. Az etetés onnantól kezdve minden gond nélkül működött. A cuminak nagyon kitűnő kialakítása van, könnyű bekapni, és megfelelő a folyása is. Anti-colic cumit választottunk, ami a hasfájást is csökkenti, bár első alkalommal nem volt túl nagy gondunk a pocakkal. A második gyerkőc viszont borzasztó has fájós volt, úgyhogy az anti-colic számunkra nem működött.

Három féle méretben lehet kapni: 150 ml, 260 ml, 340 ml. Cumiból szintén három méret van. Az egyes az újszülött cumi, ezt három hónapos korig érdemes használni, a kettest hat hónapos korig, és a hármas cumi az, amit hat hónapos kortól érdemes használni. Amikor kijöttek a gyerekek fogai viszonylag rövid idő alatt kezdték kirágni a cumikat, így nálunk az sem volt utolsó szempont, hogy két darab pót cumit akkor kétezer forintért lehetett hozzá venni, legutóbb ez már 2500 forint volt, de még mindig nem mondható drágának.

Gondolnak a fiú és lány babákra is, így találhatunk a polcokon kék nyakú cumisüveget fiús ábrával, valamint rózsaszín nyakú üveget lányos ábrával. A márkának nagyon jó akció szoktak lenni. Van például kezdő szett, amiben két 150 ml-es és két 260 ml-es cumi mellé meg pluszban kapunk üvegmosót is ajándékba. Nem használtam cumisüveg fertőtlenítőt, semmilyen speciális mosogatószert. Az elején kifőztem őket, viszont mióta mosogatógépünk van, azóta ott mosom az üvegeket, és bár a műanyag itt ott már elszíneződött vannak olyan palackjaink, amiket már a második gyerek használ minden gond nélkül.

Az üvegnek, (ami műanyagból van) nagyon praktikus kialakítása van azáltal, hogy középen szűkebbre van formázva sokkal kényelmesebb fogni, és a babák viszonylag hamar tudnak belőle önállóan inni. Lehet hozzá külön venni cumisüveg fület, két darabos kiszerelésben, de nálunk ez felesleges beruházásnak bizonyult. Mind a két gyerek hamar és könnyen rájött hogyan fogja az üveget.

A cumisüveg pont annyira bonyolult témakör az édesanyák között, mint a pelenka, hiszen mindenki a saját jól bevált termékét ajánlja. Az az igazság, hogy ebben a kérdésben sincsen helyes válasz, hiszen ahány gyerek annyi féle igény. Ár érték arányban a Tommee Tippee egy erős középmezőnyben szerepel, viszont minőségben, megbízhatóságban, élettartamban, az élmezőnyben a helye.

+Erősségek

cumi jó kialakítása

gyerekbarát palack kialakítás

jó ár érték arány

littlecat01

Ajánlom

+3

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments