Pepco - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Gyerek - egyéb

Közzétéve 2021 március, 14 - 11:11

A bolt ahol öröm a babaruha válogatás

Igazából az első látogatásomra nem is emlékszem a Pepco áruházban, viszont arra emlékszem, hogy akkor még eléggé elvétve volt a mi környékünkön ilyen áruház. Valahogy mindig úgy alakítottuk a hó eleji bevásárlást, hogy útba essen a Pepco is, mert verhetetlen árai voltak/vannak. Akkor nagyon sok konyhafelszerelést, és tároló dobozt vásároltunk viszont a látogatások száma egyértelműen az első várandósságom után kezdődött.

A legelső Pepco áruház több, mint húsz évvel ezelőtt nyílt meg Lengyelországban, azóta pedig már jó pár országban jelen vannak. Magyarországon is elég szép számmal szaporodnak az üzletek, és ahogy észrevettem elég nagy népszerűségnek örvendenek.

Kínálatukat tekintve főként ruházatot árul, és a gyerek ruhái nagyon kedvező áron vannak, de erről később. A konyhai felszerelések között is lehet nagyon pompás dolgokat találni nagyon kedvező áron, illetve a tárolás terén van szintén széles választék jó áron. Az áruház követi az aktuális ünnepeket, így remek húsvéti, karácsonyi vagy éppen halloween-i dekorációt is tudunk vásárolni, de kapunk itt papír írószert, játékot vagy akár hajgumit is.

A kisfiam első kisruhái közül többet innen szereztünk be és gyakorlatilag azóta is innen öltöztetjük most már mind a két gyereket. Elég sok kritika éri a Pepcot miszerint a gyerek ruhák pár mosás után kibolyhosodnak, eldeformálódnak. Gyakorlatilag a legkisebb méret óta vásárolunk innen ruhákat, és a nagyobbik fiam most már 116-os ruhákat hord.

A baba részleg kínálatában valóban találni olyan darabokat, amik hamarabb bolyhosodnak, mint egy H&M-es darab, de ebben a korban a gyerekek olyan hamar növik ki a ruhákat, hogy ez szerintem nem lényeg. Nyilván ha orvoshoz, vagy látogatóba viszem, a gyereket akkor egy szebb darabot fogok választani, viszont a Pepco árban verhetetlen és akkor, amikor két havonta teljes ruhatárat kell cserélni, akkor ez igen is fontos szempont.

A 98-as mérettől felfele pedig már nem vettem észre hogy hamar kopnak a ruhák, sőt vannak olyan pólóink, amik nyáron a második szezonjukat kezdik a ruhatárunkban és semmi bajuk. Ami viszont nagyon nagy piros pont a Pepconak, hogy elkezdtek a gyerek trendekhez igazodni, így egyre többször látok Mancs őrjáratos vagy éppen Peppás, Jurrasic World-os darabokat.

Összességében nagyon kedveljük családilag a Pepco-t mind a gyerekruhákat, mind a konyhai részleg gyönyörű bögréit vagy éppen a fémkisautókig. Nagyon kellemesek az árak, és bár tapasztaltam drágulást az elmúlt időkben még mindig jóval olcsóbbak, mint sok hasonló termékeket árusító üzlet. Lehet, hogy a baba ruhák valóban könnyebben használódnak el, de azért jobban belegondolva a drága rugdalózót is pont olyan gyorsan tudják összekenni, mint egy „filléres” darabot. A többi termékkel nem volt sosem gondom és tényleg sok mindent vásároltam/vásárolunk már ott. Kellemes légkör, könnyen átlátható üzletkialakítás és vevőcsalogató árak.

+Erősségek

jó árak

széles választék

kellemes légkör

-Hátrányok

minőség problémák

littlecat01

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments