Fleximed – orvosi nadrág

Szóval, végre megvan a nadrágom! Rendelt menta szín. A paramétereim 81-67-88. Régóta gondolkodom a méreten (40 vagy 42). Aggódtam, hogy hirtelen nem férnek el. 42-et vettem és jó okkal. Tökéletesen leültek! Ha kisebb méretet választottam volna, akkor ez nem vált volna be nekem. Nagyon kellemes anyag, mosás után nagyon puha lett. A szalag rugalmas, nem húz és kényelmes. Mert a 160-as magasság szinte tökéletes. Nagyon elégedett vagyok a nadrággal, főleg az ár miatt. A minőség ugyanaz!

0

Hairbunny – vitaminok a haj erősítéséhez és növekedéséhez

Helló!

Az Instagram slágere végül eljutott hozzám)) Nehéz közömbösnek maradni, amikor minden második blogger ezeket az aranyos nyulakat hirdeti. A kompozíció alapos tanulmányozása után rájöttem, hogy még mindig érdemes kipróbálni őket!

Nyár végén ittam le őket, ami nagyon pozitívan hatott az őszi hajhullásomra, mégpedig annak hiányára! Most szilárdan meg vagyok győződve arról, hogy dolgoznak és jól csinálják!

A nagy hajguruk összes sikolyával ellentétben, hogy az Instagram vitaminjai = dummy. Kiabálni fognak emiatt az utolsóig, utalva arra, hogy a programjaikra kell költenie a pénzét, és nem a haszontalan vitaminokra = DD

Szóval miről beszélek?)

Mai beszámolómat a híres Bunny Gammy vitaminoknak szeretném szentelni.


1 csomag 60 pasztillát tartalmaz. A bankot a belépés egy hónapjára számolják.

Napi két nyuszi étkezés után – komplikációk és számítások nélkül. Reggel elvittem őket egy teljes reggeli után!

A dizájn mindenképpen plusz, és a lekvár formájában megjelenő vitamin ötlete nagyon sikeres, és tetszett a prezentáció. Az üveg gyönyörű, eredetileg fehér dobozba volt csomagolva, logóval).

Az első nyílás védett volt a nyakán fólia formájában is, amelyet nagyon nehéz volt letépni))

A kompozíció sok olyan hasznosságot tartalmaz, amely nemcsak a hajra, hanem az egész szervezetre is releváns lesz. Összességében:

A-vitamin, C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin, folsav és még sok más.

A körmök különösen keményen kezdtek növekedni utánuk)

Az illatuk semmiképpen sem illik a megjelenésbe – ez valamiféle gyógyszertár, de íze hihetetlen. Nagyon édesek és finomak, mint az igazi gumicukorkák!

Színe lágy rózsaszín, jellemzően lányos. Mérete nem túl nagy, kb. 2 cm – könnyen rágódnak, nem hagynak kellemetlen utóízt! De mivel nagyon édesek, nem ártana, ha kéznél van egy üveg víz.

 

A csomag felbontása után az eltarthatóság hat hónap, de ideális esetben a helyes (napi) bevitel mellett csak egy hónapig tartanak. Zárt állapotban a csomag 1 évig tárolható!

 

Maguk a nyuszik nem ragacsosak, de az üveg feneke mindig valahogy koszos, mintha szirupban szennyezett volna.


A gyártó azt ígéri, hogy egy hónap használat után a haj rugalmas, sima és erős lesz. A vitaminok segítenek a haj gyorsabb növekedésében és megakadályozzák a hajhullást.


Magamból azt mondhatom, hogy a haj állapota valóban javult, tetszik a külleme – egészséges, fényes, a növekedés nagyon jó. Nyár óta pedig lényegesen kevesebbet estek ki.


A hatás természetesen nem WOW! De nem túl rossz)

Nagyon szeretem a vitamin formátumot. Mivel gyakran szenvedek attól, hogy nem tudok lenyelni nagy tablettákat, ami azt jelenti, hogy a multivitaminok nem alkalmasak nekem. Mások keserűek, másoktól általában betegek (például vitrum), a kalciumtól pedig nagyon kevés a hatás.

Ezeket pedig kényelmes venni, és a hatás jó. Kár, hogy az ára túl magas, de itt már mindenki a lehetőségeihez mérten él!

Még mindig ajánlom a kipróbálást!

0

“Efeb” könyv – Eugene Alin – Semmi kiemelkedő celluláris fikció felnőtteknek.

A kezdetektől még érdekes és könnyen olvasható volt, de valamikor a könyv logikátlan hülyeségek sorozatává kezdett csúszni. A lényeg nem is az, hogy a szexjeleneteket, mintha egy iskolás fiú írná le, még csak valótlanságban sem, hanem abban, hogy a hősöket egy sztereotípia formájában, amelyekből gyorsan elfárad, az orosz tévéműsorok mutatják. Karton gazemberek, csak kartonok. És hülye, mint a csizma. Egyfajta “nem szabványos” happy end, bár esküszöm, hogy tucatnyi ilyen “nem szabványos” véget olvastam.

 

Dióhéjban: alkalmatlanul írt erotika, ál-filozófiai gondolkodás nem megfelelő, szexuális diszfunkcióval rendelkező pszichók, pár orgia, pár meglehetősen csúnya jelenet (ez nem vonatkozik az azonos neműek jeleneteire sem, mert liberális és modern ember vagyok, csak undorító jelenetek) utálatosság a legvégén. Láttam még érdekes, izgalmas, nagyra értékelt fanfikciókat írott nyelven. A felnőttek számára szokásos körút egyszerre.

0

Apple iPhone XR – Most felkapok

Igen, ez nem a cég csúcstelefonja ebben az évben, mivel van iPhone XS és XS Max, de mi van? A telefon kitöltése csúcsminőségű, és ez számomra a legfontosabb. Minden rendben.

A múltban az Apple megpróbált pénztárcakímélő és megfizethető telefont készíteni, de ezúttal csak jól sikerültek.

A telefon dizájnban, képernyőn, fényképezőgépben és ami a legfontosabb az árban különbözik a zászlóshajóktól. Az iPhone XR 64 gigabájtos verziójának költsége 65 ezer rubel, ami 23 ezerrel kevesebb, mint a hasonló iPhone XS-é, és 32 ezerrel kevesebb, mint az iPhone XS Maxé.

A különbség szilárd, de a telefon még mindig nagyon drága a többi versenytárshoz képest.

Miért vettem.

Szükségem volt egy iPhone-ra, és nem akartam megvenni az előző, olcsóbb modellt vagy a tizedik iPhone-t, mert nagyon vonzott az új A12bionic processzor, amelyet annyira dicsértek és teljesítményét minden vélemény megerősítette. Előtte volt egy 6s pluszom, ami szintén kiváló telefon, de az akkumulátora elkezdett meghibásodni, a kamera nem ugyanaz, és itt az ideje a frissítésnek, mert 20% -os áfa előtt.

Autonómia. Örültem autonómiájának, amely a vélemények szerint jobb, mint a zászlóshajóké – erre van szüksége! És ez valóban így van, a telefon 1,5 napig tökéletesen működik és működik újratöltés nélkül. Voltam már hidegben, filmeztek, fényképeztem, és ő nem ájul el, nem tompít, hanem egyszerűen úgy működik, mint egy jóképű férfi.

IPS képernyő. Két telefonom van, egy Android és egy iPhone. És most az iPhone képernyője boldoggá tesz, olyan gyönyörű és kellemes, ellentétben az Android OLED képernyőjével. Nos, szeretem az IPS képernyőket, és ennyi. Nincs több mondanivaló.

Egy kamera. Nincs kettős kamera – ne adj át!

Az XR szoftveres üzemmóddal rendelkezik, amely segít a háttér mesterséges elmosódásában, amely az elülső és a fő kamerán található, és ez jól kiderül.

Természetesen nem szépirodalom, de nem is őszinte g … 100% -ban a közösségi hálózatokra megy. Ezenkívül az XR kamera kiváló fényképeket készít éjszaka.

Memória. A modellkínálat 256 GB-ig van bemutatva – véleményem szerint ez elég. Általában 128 GB-ot vettem magamnak, mert vannak otthon tárolóim, ahová időnként kidobom az információkat.

A méret. Az XR nekem a legjobb méret, nem több, nem kevesebb. De vastagságában nagyobb, mint társai, ami nekem is plusz, jól fekszik a kézben. A képernyő nagyobb, mint a régi 6-osoknál, a telefon pedig kisebb.

Tervezés. Az XR mind a stílus, mind az ergonómia tekintetében más megközelítést alkalmaz. Itt is az alumíniumot használják az oldalfelületek anyagaként, valamint hangsúlyozzák a színeket: fekete, fehér, korall, sárga, kék és piros. Fehér modellt választottam magamnak. A színe nagyon kellemes, szokatlan.

Szokatlan jellemző, hogy a SIM-kártya nyílása az alján, az okostelefon jobb oldalán található.

A többi iPhone-hoz hasonlóan a hátlapot is üveg borítja. Ezenkívül az első és a hátsó ablak sima lekerekítése történik. Ezek nagy előnyök.


Van egy keret a képernyő körül, ez szabad szemmel is látható, de egyáltalán nem adok egy szót sem erről a szempontról.

Az iPhone XR összes elülső kamerája (beleértve a FaceID-hez használt TrueDepth kamerát is) megegyezik a régebbi modellekkel.

Kiderült, hogy az XR rendelkezik az összes szükséges zsetonnal a tizedik iPhone-tól és a 2018-as zászlóshajóktól, mi kell még?

Ez a telefon számos okból remek alternatívát jelent a többi új termékkel szemben. A legfontosabb az árbeli különbség, a legfontosabb technológiák és minőségek megőrzése mellett. Funkcionalitását tekintve az XR csak két dologban marad el a zászlóshajóktól: a kettős kamera hiánya és a 3D Touch hiánya. Egyébként nincs rosszabb.

Aztán nyaggatják a dizájnt és a képernyőket. Személy szerint nekem ez teljesen megfelel.

Általánosságban elmondható, hogy ha naprakész iPhone-t szeretne vásárolni, és nem akar őrült pénzt fanyarítani, akkor az XR a megfelelő választás. Azokat is érdekelheti, akik kényelmesebbek ebben a méretben, mint az XS és az XS Max zászlóshajók. A méretbeli különbség kicsi, de még ez a néhány milliméter is meghatározó lehet.

+1

Apple iPhone 11 okostelefon – jó okostelefon

Megszerezve 2019.11.11. Okostelefon Apple iPhone 11 128 GB lánya valóban megkérdezte, mit tegyen, vásárolt!)

Tervezés szerint az a tény, hogy maga a test anyaga nemcsak műanyag, hanem tartós anyagok, fém és üveg, valamint oleofób bevonat, porvédelem és a nedvesség ezt az okostelefont a csúcsra hozza, jó tartani a kezében.

Az Apple iPhone 11 okostelefon kamerája rendes 12 megapixeles és ultraszéles látószögű, nagyon klassznak tűnik, 12 megapixeles két modul, egy LED-es vaku.

A mikrofon nagyon klassz, mert még zajos utcában is rögzíthető, és a hangok elég jól olvashatók. A hangot még a hangszórókon keresztül is nagyon kellemes hallgatni. Az elülső kamera másodpercenként 30 képet is készít, és normál járás mellett kinyújtott karral a kép stabilizálódik, és kiváló minőségű fotót és videót kap.

Elvileg az okostelefon minden bizonnyal jó, de nem kerül ilyen pénzbe, ez nem autó), de szerintem hülyeség egy márkáért túlfizetni, főleg ha hitelre veszünk egy telefont, ezt egyáltalán nem értem!

És természetesen pénzügyi szempontból azt tanácsolom, hogy vásároljon pénzt a tyúkoktól. A tok, a képernyő, a kamerák minősége kiváló, de az akkumulátor erősebb is lehetett volna. További plusz, hogy az Apple iPhone 11 4 gigabájt RAM-mal rendelkezik, a lányom által játszott játékok pedig csak repülnek! És ilyen áron vezeték nélküli fejhallgatót tehetnének)

0

Samsung Galaxy A71 okostelefon – Tisztességes okostelefon sok előnnyel

Szeretném megosztani benyomásaimat egy olyan okostelefonról, mint a Samsung Galaxy A 71. A

Kezdjük talán megosztani a benyomásokat a csomagolással.

Vastag kartonból készült doboz, kellemes tapintású és jó megjelenésű.Az okostelefon nagyon szép, elég vékony.A képernyő mérete éppen a megfelelő - az optimális, ahogy mondani szokták, a lehetőség 6,7 "egység.Hogy őszinte legyek, nagyon tetszett a dizájn - az okostelefon hátoldala általában nagyszerűen néz ki, és ugyanúgy érzi magát -, azonban a telefon szinte

mindig kopott tok, és természetesen van egy védőüveg a képernyőhöz.Röviden, a dizájn szuper.

És egyébként a súly is), - az okostelefon nagyon könnyű.

Az okostelefon kamerái külön téma, - a fő kamera négy modulból áll , Nem írom le mindegyiket, csak

röviden elárulom.A felvétel minősége nagyon tetszik, az alábbiakban bemutatok példákat a fényképekre,

miután befejeztem ezt az áttekintést.

Csak megjegyzem, hogy nagyon tetszett a fotó és a videó minősége.Néhány fontos pont ez az okostelefon, amelyet különösen előnyként, jól vagy pozitív szempontként szeretnék kiemelni - ez a processzor nyolc magja, hat gigabájt RAM, százhuszonnyolc gigabájt memória, egy nagy képernyő (6,7 "hüvelyk), micro SD p csaknem kétszáz koncert memóriája, két nano-Sim kártya, beépített akkumulátor 4500 mAh kapacitással (ez több mint elegendő ebben az okostelefonban, teljesen elégedett), nagyon gyors telefonos töltés, öt fényképező kamera, az egyik elöl néző), testreszabási lehetőség optimális hang, sok lehetőség egy bizonyos videó felvételére - különböző módok, sőt, nagyon okos, jó minőségű okostelefon, véleményem szerint.

Ez általában, és így tovább megyünk.

Különösen a tápegységet szeretném megjegyezni, hogy milyen gyorsan töltődik fel a telefon - őszintén szólva még soha nem láttam ilyet.

A normál működéshez teljesen lemerült telefontfel lehet tölteni

szó szerint néhány perc alatt, és gyakorlatilag kevesebb, mint egy óra alatt teljesen fel lehet tölteni,

ami addig a pillanatig általában irreálisnak tűnt).A töltőkábel normál hosszúságú - nem hosszú, de nem is rövid -

elegendő a rendszeres és kényelmes használathoz.

Egyébként itt a kábel típusa "C típusú USB A típusú".

A töltési lyuk az okostelefon alján található.

De például ez a kábel nem minden modell számára megfelelő.

Ezt nem tartom hátránynak, mivel a Samsungnak eddig

egyedülálló okostelefonom van, és például a Xiaomi egyik okostelefonjáról (Redmi 8 A) is alkalmas töltés), nos, ez így van, tájékoztatásul.

Ez az okostelefon vákuum fejhallgatóval és 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkezik

Az akkumulátortöltő port mellett fejhallgató van csatlakoztatva - az akkumulátor beépített.Vezetékesekhez megfelelő minőségű fejhallgatók, tesztelhetők, a hangminőség

elég jó, vannak beállítások is (a fejhallgató vezetékein).

Ami a fényképezés minőségét illeti, okostelefon Samsung Galaxy A 71. A

fényképezőgép kívánt esetben bármely olyan hullámra konfigurálható, amely jelenleg a legmegfelelőbb.

Összehasonlításképpen, az előző okostelefonom, bár elég jó

fényképezőgéppel, biztosan nem lesz képes így fókuszálni.

Virágok az ablakpárkányon.Az Avocado, a ma népszerű hős beleegyezett abba, hogy részt vegyen egy Samsung Galaxy okostelefonunknak szentelt fotóülésen.Nagyon szeretem).Könnyű beszélni ezen az okostelefonon, jól illeszkedik a kézbe, nincsenek kellemetlenségek, kiválóan alkalmazható különféle alkalmazások, okosan gondolkodik, nem unalmas és nem lassul, nincsenek hibái sem, a fő előnyeit többek között a felülvizsgálat során is felsoroltam, nem van értelme mindent megismételni, csak egy kicsit általánosítani, aztán, kiváló képek, tisztességes minőségű videó, élénk színvisszaadás, az akkumulátor töltöttsége tetszik, gyors töltés és tisztességes töltöttség, vásárlások kényelmes fizetése okostelefon, valamint biometrikus azonosító rendszer segítségével.

A költségek természetesen megfelelőek, de úgy gondolom, hogy ez az okostelefona pénzét

még mindig megéri, figyelembe véve annak minőségét és képességeit.

Teljes mértékben elégedettek az okostelefon jellemzőivel, kialakításával és általában a minőségével, beleértve a képeket és videókat.

Kiváló minősítés és pozitív ajánlások érdemelnek.

Köszönjük, hogy odafigyeltél a felülvizsgálatra, remélem, hasznos lesz valakinek.
0

Szeretném megosztani a véleményem a Fatbond étvágycsökkentő tablettákkal kapcsolatban

Mindig is nagy nassoló voltam, azzal hitegettem magam, hogy nem is eszek többet ebédnél és vacsoránál, mint  a család többi tagja, dehát így is egyre csak növekedett a súlyom. Rájöttem, hogy ez leginkább azért van, mert ugyan egyszerre nem eszek sokat viszont a nap folyamán szinte folyamatosan van valami nassolni való a közelemben (csoki, keksz, chips).

Körülbelül egy hónapja találtam rá a Fatbond kapszulákra egy DM üzletben. Felkeltette az érdeklődésem így otthon is utána olvastam. Vegyes felhasználói véleményeket találtam így eleinte kicsit kételkedtem a termékben.

Az oldalon ezt a leírást találtam:

“A FATBOND szabadalmakkal védett rost-komplex struktúráját kizárólag növényi összetevőkből (többek közt zabból, almából és répából készült) standardizált, szinergikus hatású hatóanyag izolátumok alkotják Ez nem azt jelenti, hogy ha zabot, répát és almát eszik, ugyanazt a hatást lehet elérni, ugyanis ebből több kilót kellene fogyasztani naponta, ráadásul némelyik összetevő cukortartalma nagyon magas. Mi csak a hatóanyagokat vonjuk ki és kombináljuk új struktúrába mielőtt azok kapszulába kerülnének. Ez a szabadalom lényege is.”

Végül is úgy döntöttem rápróbálok, végül is mit veszíthetek.

Fatbond hatás

Nagyobb étkezések előtt (nekem az az ebéd és  a vacsora) 3 szemet veszek be és most tartok a 15. napnál, az első dobozt már el is használtam. Étkezések után sokkal teltebbnek érzem  magam mint korábban ezért az étkezéseim és a nassolásaim száma is jelentősen csökkent. Sosem gondoltam volna, hogy nem csak, hogy nem repetázok, de még maradék is marad a tányéromon. Az érzés, hogy teljesen tele vagyok egyszerűen nem hagyja, hogy többet egyek, még a reggelinél is kevesebbet eszek. Megmondom őszíntén kipróbáltam már pár terméket, de ilyet még nem tapasztaltam. 15 nap alatt az eddigi súlyvesztésem 3 kg. Ez igazán motivál így még legalább 3 hónapig tervezem szedni a kapszulákat

Fatbond ár

A DM-ben egy 90 db-os doboz ára közel 9000 Ft. Mindenki döntse el magának, hogy neki ez drága vagy olcsó, de nekem eddig megérte.

Mindenkinek sok sikert kívánok a fogyáshoz!

+1

Kellemes környezet, nagy választék .

Szeretek Jó helyen  és kellemes környezetben gyors kiszolgálással étkezni .A Választék az” Ínyemre való ” és bőséges a választék is. Imádok el veszni az ízkavalkádokban és olykor bűnözni a nagyevésben  olykor egy kis édességgel is . Ezért szeretem a Mekit…!

0

Önbizalom és határozottság amiben segít.

Több időt szántam a keresgélésre a termékek között, mivel anyagilag lufin vagyok . A Szem kiemelése a szempilla festékekkel fontos. Ugye a  “szem a lélek tükre.”Ezért a lényeget  fontos kiemelni az arcból .A lényeg, hogy tartós legyen és ár értékarányos. Ez a titok.

0

Aki keres…az talál is neki megfelelőt.

Régóta problémám egy szép és használható hosszan tartó Rúzs megvétele .Sokat nézegettem , keresgettem  több weboldalon és üzletben is .Némrégen láttam meg ŐT és azonnal utána kerestem és olvastam róla , hogy pontosan az amit Én szeretnék. Így határoztam el, hogy Ez az ÉN rúzsom is.

+1