Közzétéve 2021 április, 29 - 10:10
Főzzünk finomat egyszerűen,
Legtöbb családban szeretik és főzik a pörköltet, ami sok vöröshagymát igényel és jó minőségi húst, Bizony így is sokszor nem olyan ízű amit szeretnél amit várunk.
Ipolysági barátnőm meghívott ebédre. Pörköltet készített, sárgarépával amit még soha nem ettem, Nagyon ízlett.
Itthon is kipróbálásra került.
Vöröshagyma, fokhagyma , fekete bors, bele, a ahogy szoktam , és sok sárgarépa mégsem volt olyan finom amilyen az övé.
Sehogy sem jött össze az íze zamata, aztán eszembe jutott , van itthon Pörkölt szaft nem igazán szoktam ilyenekhez nyúlni ,csak abban az esetben ha nem jönnek olyan erősen elő az ízek, ahogy szeretném
Ekkor villant be az agyamba ,boltban kapható többféle márkában van jelen a polcokon a pörköltszaft elkezdtem tanulmányoztam az összetevőket-
A Maggi Pörköltszaftkocka segítségével a magyaros ételek még ízletesebbé tehetők. Ez jól hangzik gondoltam
Összetevők
Pálmazsír (pálmazsír, antioxidáns: rozmaringkivonat)
Burgonyakeményítő
Őrölt fűszerek (pirospaprika 15%, köménymag, fehér bors)
Jódozott só
Szárított vöröshagyma
Búzaliszt
Ízfokozó: nátrium-glutamát
Fokhagymapor
Aromák (búzával)
Napraforgóolaj
Savanyúságot szabályozó anyag: citromsav
Színezék: paprikakivonat
Ami ezekből nekem nem tetszik
Nátrium-glutamát E621) az
Umami íz az 5 íz megtalálható paradicsomban is természetesen Na túlléptem ezen és bedobtam az ételbe és láss azaz érez csodát jó lett végre
merjétek használni ha kell JÓ ÉTVÁGYAT!
egyszerű
nincs
EMCIKE
Ajánlom
Szabálysértés bejelentése
Minden hozzászólás