Vita Markets - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Bank

Közzétéve 2024 szeptember, 10 - 14:14

Befektetés a lehető legegyszerűbben az alkalmazáson keresztül

Üdvözlök mindenkit! Rögtön leszögezem, hogy teljesen kezdő vagyok a befektetésben és a saját szemszögemből szeretnék most véleményt írni. Biztos vagyok benne, hogy hozzám hasonlóan sokan csak most kezdenék a befektetést és csak a brókerrel való munka vélt bonyolultsága választja el őket a cselekvéstől. Pedig valójában minden nagyon egyszerű. A Vita Markets példáján keresztül elmondom, hogyan kezdtem el befektetni, és miért döntöttem úgy, hogy folytatom.
Hadd mondjam el rögtön, hogy nem bátorítok senkit semmire. A befektetések mindig hordoznak bizonyos kockázatokat, ez normális, de a kockázatokat kezelni lehet és kell. A döntés az Öné és csakis az Öné. Én csak azt mondom el, hogy én személy szerint hogyan fektetek be.
A Vita Markets-et a kényelmes formátum miatt választottam. Közvetlenül az alkalmazáson keresztül lehet befektetni, nincs szükség az asztali számítógépre való váltásra – az alkalmazás nem ugrik át semmilyen művelet során a böngésző verzióra. A regisztráció szó szerint öt percet vesz igénybe. Minimális adatra van szükség, egyszerű adatigazolásra és máris indulhat a kereskedés.
A bróker az amerikai részvénypiacokra összpontosít. Itt vannak olyan eszközök, például részvények, amelyeket már a kereskedés megkezdése előtt ismertem, és vannak olyan eszközök, amelyek legalábbis számomra újak – kötvények, indexek és így tovább, amelyekkel az alkalmazásban való regisztráció után azonnal megismerkedtem.
Nagyon kényelmes, hogy akár kis összeggel is elkezdeti a befektetést. Akár 10 dollárral is. Nyilvánvaló, hogy ebben az esetben nem lehet nagy nyereségre számítani, de a gyakorlatban történő tanulásra ez feltétlenül megfelel.
Az alkalmazásban elemzések és szakértői ajánlások is találhatók. Mindent egybevetve, van mit olvasni. Véleményem szerint a Vita Markets pontosan az említett jellemzők miatt ideális a kezdők számára: érdekesek és gyakran ismerősek az eszközök (az Apple részvények és hasonlók azonnal megragadják a figyelmemet) és hasznosak a stratégia alkotáshoz szükséges elemzések. Plusz az egyszerűség – a kereskedés közvetlenül az alkalmazásban lehetséges a lehető leggyorsabb regisztrációval.
Mivel a számlanyitás mindössze néhány percet vesz igénybe, mindenféle papírmunka és bürokrácia nélkül, és szinte bármilyen összeggel be lehet jelentkezni a kereskedésre, azt hiszem, a Vita Markets az a rendszer, amely mindenkinek megfelel.
Ami a csalás és adathalászat elleni biztonsági és megbízhatósági ellenőrzést illeti, a rendszer azon sikeresen átment. Mostanra már sokszor fizettem be és vettem ki pénzt – minden tranzakció gyors, a pénz teljes egészében megérkezik, semmilyen probléma ezzel nem volt. Ráadásul könnyű információt találni a platform regisztrációjáról, a jó hírű európai CySEC által kiadott engedélyről és a bróker csődje esetén a 20 ezer euróig terjedő számlabiztosításról. Tehát nekem személy szerint nincs kérdésem a bróker megbízhatóságával kapcsolatban. Részemről külön köszönet az egyszerű befektetés elindításáért.

Előnyök: egyszerűség és könnyen megérthető alkalmazás. A befektetési eszközök nagy választéka. Témaköri ismeretgyűjtemény. Gyors befizetés és kifizetés.

Hátrányok: jelenleg nem látok egyet sem.

Billy Banks

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments