Közzétéve 2023 március, 06 - 8:08
Fogyókúrázóknak is kiváló természetes étrendkiegészítő
Ár : 3500 Forint
A virágpor egyike a legtartalmasabb és legtisztább természetes élelmiszereknek, hihetetlen táplálkozási és gyógyászati értéke évszázadok óta ismert. A virágpor mindenki számára nagy lehetőséget tartogat, legyen szó betegségről vagy az betegségmentes, hosszú életről.
Néhány érdekesség:
-
A méhek a virágport a nektár begyűjtésekor szedik össze és hátsó pár lábukon található pollengyűjtő kosárkáikban szállítják a kaptárba táplálékként Saját enzimjeikkel tovább érlelik, így a koncentrátumok koncentrátumát hozzák létre.
-
A pollen szemcsék annyiféle színárnyalatúak és esszenciájúak, ahány virágról származnak – a fehértől a feketéig, a sárgán át a barnáig.
-
Oroszország elhíresült százévesei általában méhészek voltak, akiknek az étrendje nagy mennyiségű méz-maradékot tartalmazott, azaz a kaptárak alján található, virágporral telített mézet. A virágpor a mentális képességektől kezdve a fizikai teljesítmény így számtalan téren kifejti pozitív hatásait.
-
A klinikai tesztek elvégzése alatt a gyermekek IQ-hányadosa megduplázódott és jelentősen nőtt a stressztűrő képesség, mind az állatok, mind az emberek esetében.
-
A virágpor az egyetlen természetes élelmiszer, mely tartalmazza mind a 22 összetevőt, aminosavat amelyekből az emberi test felépül.
-
20 gramm nyers virágpor, kb. 900 gramm zöldség és gyümölcs tápanyagtartalmának felel meg. Gondoljunk csak bele, ez egy hihetetlen adat!
-
Európában végzett tanulmányok igazolták, hogy csupán virágpor és vízfogyasztásával, az ember képes hosszútávon életben maradni!
-
2-3 evőkanál nyers virágpor elfogyasztása után jóllakottnak érezzük magunkat, akár egy fél napon keresztül sem vagyunk éhesek, miközben erőt és energiát érzünk, így a virágpor képes megtámogatni a fogyókúránkat is.
-
A virágpor semlegesíti a különböző toxinok, környezeti mérgek, szintetikus anyagok és élelmiszer adalékanyagok tápanyaglebontó hatását, ezáltal támogatja az egészséges sejtek termelődését, gondoskodik a jobb egészségi állapotról és a hosszabb élettartamról.
- Napjainkban a világon, évente több mint 10.000 tonna virágport fogyasztanak el évente az emberek élelmiszerként.
A virágpor rendszeres fogyasztásával a következőket tapasztalhatjuk: Elveszi az étvágyat, miközben nem leszünk éhesek, így jelentősen hozzájárul a fogyókúrához. Nagy hatékonysággal képes a vastagbelet a májat és a gyomrot méregteleníteni. A virágpor mindenki számára nagy lehetőségeket tartogat, legyen szó valamilyen betegségről, vagy csak egyszerűen az egészséges, hosszú betegségmentes életről. A virágpor az egész szervezetben fokozza a sejtszintű folyamatokat és katalizátorként ösztönzi a sejtközi anyagcserét anélkül, hogy alapvetően módosítaná a normál élettani aktivitást. Méregteleníti a szervezetet. Sokoldalú hatásai nemcsak egyetlen specifikus élettani funkciót szabályoznak a testünkben, hanem aktiválják a szervezet biológiai rendszerét. Véd a vitamin-, ásványanyag- és aminosavhiány ellen, különösen terhesség, szoptatás és fokozott fizikai vagy szellemi igénybevétel esetén. Optimális fizikai és szellemi teljesítményt ér el. A virágpor biztosítja a szervezetünknek azokat a kémiai anyagokat, amelyek a mirigyeket, az izmokat, a hajat és a létfontosságú szerveket alkotják. Az elhasználódott sejtek vagy szövetek regenerálódásához szükséges anyagokat is tartalmazza. Többek között emiatt van jelen ma már számos elismert arckrémben.
Ajánlott természetes állapotában fogyasztani.
Megjegyzés: A virágpor az arra érzékeny személyeknél allergiás reakciót válthat ki. Első fogyasztása előtt érdemes allergiatesztet végezni: kevés virágport néhány csepp vízzel összekeverni, majd azt a csukló belső részére kenni. Amennyiben a bőrfelület kipirosodik, biztosan tudhatjuk, hogy pollen-érzékenyek vagyunk. A fentebb leírtak jelentős része, leginkább a nyers virágporra vonatkozik, a szárított virágpor a szárítás során sokat veszíthet képességeiből.
Ízletes, tápláló, egészséges
Nincs
Bondár Dinda
Ajánlom
Szabálysértés bejelentése
Minden hozzászólás