Wise.com - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Bank

Közzétéve 2023 február, 05 - 16:16

Wise ügyfelek véleményei: elégedettek a költséghatékony valutaárakkal és a magas színvonalú ügyféltámogatással


Megvásárolt: link

Wise a fintech cég, amely globális pénzügyi szolgáltatásokat nyújt, beleértve a devizaátváltást, a banki tranzakciókat és a fizetési megoldásokat. Az alapja a költséghatékony, valós idejű valutaárak használata, ami jelentősen alacsonyabb árakat kínál a nemzetközi pénzügyi tranzakciókban. A felhasználók értékelései alapján Wise népszerű a magas minőségű szolgáltatásai, könnyen használható platformja és az ügyfeleknek nyújtott támogatás miatt.

Wise, korábban TransferWise: Nemzetközi banki szolgáltatások

Az emberek általában pozitívan nyilatkoznak a Wise-ról, különösen a költséghatékony valutaárak, a könnyen használható platform és a magas minőségű ügyféltámogatás miatt. Az emberek elismerik a Wise innovatív megközelítését a nemzetközi pénzügyi tranzakciókban, amely jelentős árkedvezményeket nyújt. Ugyanakkor néhány felhasználó panaszkodik a tranzakciók időtartamára, valamint a kevés nyelv támogatására is. Általában az emberek úgy vélik, hogy a Wise egy jó lehetőség a nemzetközi pénzügyi tranzakciókban, de ajánlott figyelmesen olvassák át a feltételeket és az árakat, hogy meggyőződjenek arról, hogy megfelelő megoldás-e az adott szükségleteikre.

Wise számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Először is, a költséghatékony valutaárak jelentősen alacsonyabbak, mint a tradicionális banki tranzakciók árai, ami jelentős megtakarítást jelent a felhasználóknak. Másodszor, a Wise platformja könnyen használható, és támogatja a legtöbb nyelvet, így a felhasználók számára kényelmes és egyszerű a használata. Harmadszor, a Wise magas színvonalú ügyféltámogatást nyújt, amely segít a felhasználóknak a tranzakcióik lebonyolításában, ha bármilyen probléma adódik.

Az emberek általában pozitívan nyilatkoznak a Wise-ról, különösen a költséghatékony valutaárak, a könnyen használható platform és a magas minőségű ügyféltámogatás miatt. Az ügyfelek elismerik a Wise innovatív megközelítését a nemzetközi pénzügyi tranzakciókban, amely jelentős árkedvezményeket nyújt. Néhány ügyfél panaszkodik a tranzakciók időtartamára, valamint a kevés nyelv támogatására is. Általában az emberek úgy vélik, hogy a Wise egy jó lehetőség a nemzetközi pénzügyi tranzakciókban, de ajánlott figyelmesen olvassák át a feltételeket és az árakat, hogy meggyőződjenek arról, hogy megfelelő megoldás-e az adott szükségleteikre.

Végül, a Wise egy remek lehetőség a nemzetközi pénzügyi tranzakciókra, amely jelentős árkedvezményeket kínál a felhasználóknak, könnyen használható platformot nyújt, valamint magas színvonalú ügyféltámogatást biztosít. Az emberek, akik használták a Wise-t, általában elégedettek voltak a szolgáltatásaikkal, és ajánlják másoknak is. Ha tervezi a nemzetközi pénzügyi tranzakciókat, érdemes megnéznie a Wise-t, hogy megtudja, megfelel-e az Ön szükségleteinek.

Wise mobilalkalmazás

A Wise mobilalkalmazás egy könnyen használható eszköz a nemzetközi pénzügyi tranzakciók kezelésére. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben nyomon kövessék a pénzügyi tranzakcióikat, valamint biztosítja a kényelmes és gyors tranzakciókezelést.

Az alkalmazás segítségével a felhasználók valutaárakat hasonlíthatnak össze, és optimális időpontban végezhetnek tranzakciókat, hogy a lehető legjobb árakat érjék el. Az alkalmazás rendelkezik egy intuitív felhasználói felülettel, amely segíti a felhasználókat a pénzügyi tranzakcióik kezelésében.

Ezenkívül a Wise mobilalkalmazás biztonságos megoldást nyújt a pénzügyi adatok és információk tárolására. Az alkalmazás biztosítja az ügyfelek adatait és pénzügyi információit, és biztosítja a tranzakciók biztonságát is.

Carta Wise

Bár az alkalmazás sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik, sok felhasználó nem szereti. Ennek oka az alábbiak lehetnek:

Díjak: Az alkalmazás esetenként díjakat számíthat fel a tranzakciókért, ami a felhasználóknak plusz költséget jelenthet. Néhány felhasználó szerint a díjak magasak lehetnek, ami miatt a használata nem éri meg.

Jogi korlátozások: Az alkalmazás esetenként jogi korlátozásokat alkalmazhat bizonyos országokban, ami megnehezítheti a pénzügyi tranzakciók elvégzését. Néhány felhasználó szerint a korlátozások túlságosan szigorúak lehetnek.

Technikai problémák: Az alkalmazás esetenként technikai problémákkal küzdhet, ami megnehezítheti a pénzügyi tranzakciók elvégzését. Néhány felhasználó szerint a technikai problémák időigényesek lehetnek, ami miatt a használata nehézkes.

Felhasználói visszajelzések alapján, néhány felhasználó panaszkodhat a segítségnyújtási rendszer hiányosságaira. Néhány felhasználó szerint a segítségnyújtás lassú és hatékonytalan lehet.

Korlátozott deviza opciók: Az alkalmazás esetenként csak a népszerűbb devizákkal dolgozik, ami megnehezítheti a kevésbé népszerű devizák használatát. Néhány felhasználó szerint a korlátozott deviza opciók korlátozzák a használat lehetőségeit.

Bár a Wise sok előnyöstulajdonsággal rendelkezik, mint például a könnyű átutalás és a kedvező árfolyamok, a fenti hátrányok miatt sok felhasználó nem szereti az alkalmazást. Azonban fontos megjegyezni, hogy ezek a hátrányok nem minden felhasználót érintenek, és a vélemények változóak lehetnek. Az alkalmazás használatának döntése egyénenként változó lehet, attól függően, hogy milyen igényei vannak a pénzügyi tranzakciókra. Ha valaki úgy érzi, hogy a Wise megfelelő a számára, akkor nyugodtan használhatja, ha pedig nem, akkor más pénzügyi alkalmazásokat is megtekinthet.

Wise előnyei:

1. Könnyen használható: Az alkalmazás intuitív felhasználói felülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen kezeljék a nemzetközi pénzügyi tranzakcióikat.

2. Árak összehasonlítása: Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valutaárakat hasonlítsanak össze, és optimális időpontban végezzenek tranzakciókat, hogy a lehető legjobb árakat érjék el.

3. Biztonságos: Az alkalmazás biztosítja a felhasználók adatait és pénzügyi információit, valamint biztosítja a tranzakciók biztonságát is.

4. Fenntartható megoldás: A Wise törekszik a fenntartható megoldások bevezetésére, ami hozzájárul a fenntarthatóbb jövőhöz.

5. Valós időben nyomon követés: Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben nyomon kövessék a pénzügyi tranzakcióikat.

Wise hátrányai:

1. Lehetőségek szűkössége: Az alkalmazás lehet, hogy nem minden pénzügyi tranzakciót támogat, amit a felhasználók szü

kszenek, és a lehetséges devizaösszegek is korlátozottak lehetnek.

2. Díjak: Az alkalmazás esetenként díjakat számíthat fel a tranzakciókért, ami a felhasználóknak plusz költséget jelenthet.

3. Jogi korlátozások: Az alkalmazás esetenként jogi korlátozásokat alkalmazhat bizonyos országokban, ami megnehezítheti a pénzügyi tranzakciók elvégzését.

4. Technikai problémák: Az alkalmazás esetenként technikai problémákkal küzdhet, ami megnehezítheti a pénzügyi tranzakciók elvégzését.

5. Felhasználói visszajelzések alapján, néhány felhasználó panaszkodhat a segítségnyújtási rendszer hiányosságaira.

Miért ajánlom másoknak is a Wise-t

Személyesen én nagyon szeretem a Wise-t. Azóta, hogy elkezdtem használni, sokkal egyszerűbbé vált a nemzetközi pénzügyi tranzakcióim. Az alkalmazás könnyen használható, és az árfolyamok is kedvezőbbek, mint amiket a bankom biztosítana. Az átutalások gyorsak és biztonságosak, így nyugodt lehettem, hogy a pénzem biztonságban van. A mobilalkalmazás is nagyon jól működik, így bárhonnan elérhetem a pénzügyeimet. Csak ajánlani tudom a Wise-t, ha valaki nemzetközi pénzügyi tranzakciókra van szüksége.

+Erősségek

Megbízhatóság

Alacsony tranzakciós díjak

Roman

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments