Talpmasszázsról! - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 december, 27 - 12:12

Vélemény a talpmasszázsról!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 600 Forint
Vonalkód: 11846

Ebben a véleményemben a talpmasszásról írok, a teljesség igénye nélkül!

Mire Jó a Talpmasszázs?

Az egyik gyógyító azt mondta, hogy a talpmasszázzsal, még a halottat is fel lehet támasztani!

Akkor nincs más dolguk, mint hogy próbálják ki!

Bizonyos vagyok benne, hogy rögtön elindulnak az öngyógyítási folyamatok, már az első kezelés után.

Mi a talpmasszázs?

Röviden, a talp, a lábfej, valamint a boka környékének a masszírozása.

– meghatározott sorrendben, a különböző szervrendszereink alapján.

A talpmasszírozás az energetika egyik speciális része.

A Talpmasszázs Lényege:

Az alkati gyengeségeket jóval a betegség megjelenése előtt előrejelezni lehet akár a talpon is! A helyes életmóddal és egy jól megválasztott terápiával, pl. talpmasszírozással elkerülhető a betegséggé fajulása. A talp megfelelő zónáiból energiát közölve, a gyengélkedő szerveknek szép eredmények érhetőek el. A kialakult problémák esetében is. A talpon ugyanúgy, mint kézen, fejbőrön, fülön, orron, arcon, szemíriszen, ajkon, nyelven levetülnek szerveink.

Ha egy szervünk alkatilag legyengül, az jelzést ad. A jelzés az emberi szervezet esetében nem más, mint a reflexzónákban megjelenő jelzések.

Ha a jelzéseket időben „vesszük”, felismerjük, valamilyen felismeréssel (diagnosztikával), a gyenge szervnek energiát kell adnunk talpmasszírozással, az egyensúly csak így áll vissza.

Ha a jelzéseket nem észleljük, figyelmen kívül hagyjuk, a szervezet egy komolyabb „hibaüzenettel” jelzéssel adja tudtunkra sérülését, gyengülését, ami nem más mint maga a betegség.

Minden esetben a szervrendszerek szerint masszírozom a talpakat, megfelelő sorrendben, amely nagyon fontos a hatásos kezelés érdekében!

Az emberi testen több mint 800 aktív pont vagy zóna található. Ezek ingerlésekor (nyomás, masszírozás) az ingerre reflexválasz, visszajelzés lép fel a hozzá tartozó szervben, mirigyben, testrészben. Az aktív zónák, pontok általában igen távol helyezkednek el az illető szervtől. Ez a “távolhatás” képezi az alapját a talp- és tenyérmasszázsnak, kezelésnek. Reflexmasszázs alkalmával megnyílnak azok a csatornák, amelyek az életenergiát szállítják

A talpmasszázs hatásmechanizmusára több elmélet létezik, legvalószínűbb a mai napig E. Ingham magyarázata, ugyanis ez megfelel az energiaáramlás-befolyásolás távol-keleti elméletének. Ezek szerint normális viszonyok között az energia szabadon, akadálytalanul áramlik az akupunktúrás csatornahálózatban, de ha valahol energiapangás, energiatúlsúly vagy – hiány lép fel, létrejön a betegség.

Röviden ennyit szerettem volna!Mindenkinek gyógyulást!

+Erősségek

Gyógyhatása!

-Hátrányok

Nem tudok róla!

janosom

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments