Megjött Apuci - vélemény

Átlag: 0.5 (1 szavazat)

Kategória: Filmek

Közzétéve 2021 július, 14 - 1:01

Taplókomédia!

Felhasználási tapasztalat::
Ár : 100 Forint
Vonalkód: 8855

Egyet értek a kritikákkal!Véleményem vegyes, határozatlan vagyok , nehéz eldönteni jó vagy rossz film.

Nem kiemelkedő, de roppant kedves alkotás; elmegy ugyan a vulgaritás és kissé túl erős poénok határáig, de soha nem lépi át azt; nem a létező legviccesebb film, de végre egy olyan családi vígjáték, amit bárkinek bátran ajánlhatunk. És ez az, ami manapság az egyik legfontosabb!

Jó, azért persze vannak jelenetek, melyek nemcsak a túltolt poénok, hanem már a gagyiság határait is feszegetik (lásd lentebb), mint ahogy olyanok is, amik egy kicsivel több cukormázat tartalmaznak a kelleténél. Ez utóbbira ékes példa a kritikus pillanatban közös dalra fakadó szereplőgárda, melyet eleinte elkerekedett szemmel, hitetlenkedve bámulunk csupán, majd mikor a mellékszerepében brillírozó, eredetileg pankrátor is belekezd egy szólóba, rájövünk, hogy ez is csupán vicc akart lenni.

Szórakoztató film volt. Azt a motorral felszáguld a házba, majd ki az abalakon jelenetet hanyagolhatták volna, mert onnantól azt hittem nem kell komolyan venni a filmet, mert teli lesz ilyen zagyvasággal, de szerencsére nem így lett.

Hát.. többet vártam tőle, igazából egyszer nézhetős, egy-két jó poénnal,de 2016-ban kicsit már újat kéne csinálni, többet várna az ember na 😀
Bírom az Anders Morris kettőst,de lehettek volna kicsit eredetibbek.

Én is nagyon szeretem. Majd minden filmjét làttam.
Melóztam együtt egy sràccal, mintha a testvére lett volna Ferrellnek. Külsőleg és belsőleg egyarànt. Mindenki kamàzta, nagyon jó fej volt. Ideig-óràig! Aztàn meg mindenki menekült előle, mert ő tényleg fullba nyomta a kretént, ha éppen olyanja volt.
Ferrell filmjeiből se tudnék kettőnél többet egymàs utàn megnézni. A harmadiknàl màr menekülnék, mint egy üldőzött vad.

A kritikák kiemelik az irtózatosan szar történetet, a pocsék színészi játékot és a saját magát rém komolyan vevő taplókomédia jelleget, és az a konszenzus, hogy ennél nagyobb pénzkidobás biztos van, csak jól titkolják. A közönség reakcióinak egy része (amiket persze nem ellenőriz le senki, így simán lehet a stúdió bérkommentelőinek terméke is) azt állítja, hogy a film, amiben Ferrell egy szerencsétlen lúzert alakít, aki a nagyon tökös Wahlberg exfeleségének jelenlegi férje, és igyekszik nagyon megfelelni a gyerekeinek (ez az első részben is így volt, a másodikban súlyosbításnak bejön Mel Gibsoon mint Wahlberg, John Lithgow mint Ferrell apja szerepében) kifejezetten jó, csak a kritikusoknak nem tartottak sajtóvetítést és így állnak bosszút. Kell ettől többet írni?Az is lehet,hogy mások pontosan ellenkezőleg vélekednek.Kinek a Pap kinek a Papné, mondja a szólás mondás.

+Erősségek

Nincs

Nem sok!

-Hátrányok

Unalmas!

Ritka poénok!

janosom

Nem ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments