Közzétéve 2023 február, 05 - 16:16

Szivünkről!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1500 Forint
Vonalkód: 15187

Legfontosabb szervünkről a szivünkről és arról szeretnék tájékoztatást adni,hogy a gyógyszerek helyett, mit tehetünk egészségéért!

A SZIV ÉS ÉRBETEGSÉGEK NÖVÉNYI GYÓGYSZEREI!

A szividegesség tünetei a szapora szivverés, olyan jellegű nehéz légzés,hogy úgy érzi a beteg,hogy nem tud elég mélyen levegőt venni,hogy szoritás, csomó, a torokban, szivtáji nyomás, fájdalom, fáradékonyság, rossz közérzet, szédülés, fejfájás, álmatlanság, nyugtalanság, idegeség.Leggyakrabban az egyik, vagy másik tünet jeletkezik mint a szivdobogás, vagy szivtáji nyomásérzés, többnyire szorongás kiséretében.

A lelki okok magas vérnyomást is okozhatnak.Az ideges eredetű magas vérnyomásra az jellemző,hogy ingadozó, időnként felszökik, máskor normális.A szivfájást, szivnyomást a szivkoszorúér ideghatásra létrejött görcse okozza,nem pedig pl.az érelmeszesedés.

A leggyakoribb sziv és érpanaszok a természetes gyógymódok és gyógyteák segitségével kitűnően orvosolhatók!

A szivbetegek egyik leghatásosabb gyógynövénye a GALAGONYA!

A magas vérnyomás miatti szivműködési elégtelenségben, szivgyengeségben, is jól hat!

Nemcsak érelmeszesedéses, hanem ideges eredetú szivérgörcs, valamint szivritmus zavarainak kezelésére is alkalmas, infartus után a szivizomzat vérellátását, az ér újraképződését segiti elő, a pulzusszámot és a vérnyomást is csökkenti, a szervek, és az izmok vérellátását fokozza.Koszorúérbántalmak miatti szivbajokban az esetek felében megszúnnek a panaszok,a galagonya kúra után.

Általános nyugtató hatása is van,és akkor is eredményesen használható, ha az általános testi gyengeséget ideges megnyilvánulások, a szedllemi tevékenység hanyatlása, fokozott ingerlékenység és álmatlanság kiséri.

Nagyon fontos azonban a tartós, naponkénti alkalmazás, rövid kúrától nem várható eredmény.Tartós kezelésnél is teljesen veszélytelen, nem alakul ki hozzászokás. hatóanyagai nem toxikus, nem halmozódik fel a szervezetben.

Használata:

2 tetézett kávéskanálnyi galagonyavirágot  és levelet  egyforma mennyiségben 2 dl vizzel forrázuk le,és hagyjuk kihűlni-

20 percig, és a teából reggel és este igyunk egy-egy csészényit, a kúra kezdetén egy hétig délben is egyet.Édesithetjük kis mézzel.

Magas vérnyomás, szivizomelfajulás, koszorúér elmeszesedés, előfordulása esetén:

Egyenlő mennyiségű f a g y ö n g y, -g a l a g o n y a v i r ág, -k a m i l l a v i r á g,- m a c s k a g y ö k é r.

Két  kávéskanálnyi teafüvet két deci vizzel leforrázuk, reggeltől estig állni hagyjuk, este leszűrjük és megisszuk.

Másik adagot estétől reggelig hagyjuk leforrázás után állni, reggel szúrjük le és igyuk meg.Kamillára a puffadás megszüntetésére van szükség.

A következő teakeverék a meggyengül, öreg sziv munkáját támogatja,vérellátását javitja, teljesitményét növeli, és helyreállitja a jó közérzetet!

60 g     g a l a g o n y a v i r á g-30 g c i t r o m f ű,- 30 g f a g y ö n g y,- ha alvászavar, álmatlanság is fenáll, tegyünk a keverékhez még 20 g árnikavirágot, és macskagyökeret.Két kávéskanálnyi keveréket két deci vizzel forrázzuk le, hagyjuk 10 percig állni, majd szúrjük le, reggel és este igyunk belőlle egy-egy csészével.

Szividegesség, szivdobogás ellen!

30-30 g galagonyavirág és gyöngyvirág, 20-20  g citromfű, és macskagyökér. Két kávéskanálnyit 2 dl vizzel forrázzuk le.Naponta 2 x fogyasztjuk.

Szivbajok és vérkeringési zavarok ellen!

100 g galagonyavirág és levél,50-50 g gyöngyajak, és citromfű, egy kávéskanálnyit leöntünk 2 dl forró, de nem fővő vizzel,három percig állni hagyjuk, mézzel édesitjük.Napjában háromszor egy-egy csészével fogyasszunk belőlle.

A következőkben még szeretnék foglalkozni a sziv és érrendszeri problémák megoldásának lehetőségeivel, amennyiben az adminisztrátor ezt lehetővé teszi  számomra.

Kérem, aki olvassa ezt a véleményt és sziv-érrendszerű gondokkal küzd használja ki ezeket a gyógyitó lehetőségeket és javasolja mindazok számára akiknek segitene!

Mindenkinek gyógyulást kivánok!

+Erősségek

Fantasztikus léhetőség a gyógyulásra!

lehetőség

-Hátrányok

Nincs mellékhatás, tehát nincsennek gyengeségei!

janosom

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Szivünk egészségéért! fotók

2023.03.12

Betegségek házi gyógymódjai!

Előző véleményemben irtam a pattanások gyógyitásáról, amputációs fájdalmak otthoni csillapitásáról, az arcidegzsába gyógyitásáról.

Most ebben a véleményemben a különböző...

Szivünk egészségéért! fotók

2023.02.07

További szivtámogató lehetőség!

Előző véleményemben leirtam a legfontosabb természetes lehetőségeket szivünk egészségéért! Most egy olyan gyógynövényt ismertetek, amely  szintén hatékony a szivproblémák kezelésében. Ez a R O...