Szemölcs - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 szeptember, 26 - 1:01

Szemölcsöd van?Eltávolíthatod!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 200 Forint
Vonalkód: 10494

Kellemetlen,esztétikailag nagy probéma a szemölcs!

Már 6 éve váratlanul megjelentek a hátamon s kétségbe estem.Mindenféle a TV által is hirdetett kenceficéket vásároltam jelentős összegekért de fabatkát sem értek,kidobott pénz.Orvoshoz fordultam aki fagyasztásos módszerrel eltávoltotta jelentős részét, azonban hegek maradtak, és ismét megjelent pár db.

Sokat keresgéltem neten, szaklapokban,még végre találtam olyan házi módszereket, amelyekkel a leghatékonyabban megszabadulhatok ezektől.Véleményem,hogy aki ilyen problémával áll szemben ne keresgéljen tovább, ne vásárolgasson mindenféle hülyeséget, hallgasson rám, olvassa el ezeket a tanácsokat.

A szemölcs eltávoltásához nem kell feltétlenül orvoshoz fordulni.

Előljáróban azonban foglalkozzunk kicsit azzal,hogy mi is az a szemölcs?

Szemölcs az a humán papillavírus HPV ami külső sérülésen át a bőrbe jutva a hámsejteket gyors szaporodásra kényszeríti.

A közönséges szemölcsök a kézen,a könyökön, a térden, ritkábban a talpon jelennek meg.A lógó szemölcsök a nyakon és az arcon,a szemhéjon, valamint a hajlatokban.A lapos vagy kúszószemölcs gyorsan terjedő apró,lapos képződmények,amelyek leggyakrabban gyerekeken, 50 éves kor felett az időskori lapos szemölcsök,a bőrből kiemelkedő barna foltok formájában jelenik meg.

Hasznos tanácsok eltávoltásukra!

ELSZIGETELÉS!

Hatékony módszer, ha a szemölcsöt szorosan leragasztjuk ragtapasszal./nekem bevált!/

Akkora ragtapaszt használjunk,hogy fedje le a szemölcsöt,és hagyjuk rajta hat napig.A tapasz eltávoltása után néhány percre áztassuk vízbe a területet,és egy dörzskefével vagy habkővel reszeljük le a vastag,elhalt bőrréteget.

Hagyjuk szabadon a szemölcsöt éjszakára,majd reggel kezdjük újra a kezelést, és ismételjük egészen addig,amíg a szemölcs el nem tűnik.VIGYÁZAT! Ha a szemölcs az arcon, vagy a nemi szerv környékén helyezkedik el,forduljunk inkább orvoshoz.

FOGHAGYMÁS ELTÁVOLÍTÁS!

Tegyünk frissen zúzott f o g  h a g y m á t közvetlenül a szemölcsre,és kötözzük be,vagy ragasszuk le.A szemölcs ettől hólyagosodni kezd,és egy hét leforgása alatt leesik.Cseréljük naponta a kötést, és a foghagymát,ügyelve,hogy ez utóbbi ne érintkezzen a környező egészséges bőrrel.

Gyógynövényszakértők azt javasolják,hogy  nyers foghagyma fogyasztásával,vagy naponta 3 foghagymakapszula szedésével, is segíthetjük immunrendszerünket a vírus legyőzésében.

Mártsunk  ECETBE  egy darab vattát,és ragasszuk a szemölcsre,naponta pár órára.Ismételjük amig a szemölcs le nem szárad.

Tépjünk le egy szál  GYERMEKLÁNCFÜVET ,törjük le a szárát,és csepegtessük tejszerű nedvéd a szemölcsre.Ismételjük minden nap.Ne használjunk gyomirtóval szennyezet láncfüvet!

Ehez hasonló módon használhatjuk a  VÉREHULLÓFECSKEFÜVET, tépjük le a növényt és a szárából előbukkanó narancssárgás nedvet kenjük a szemölcsre.

SAVAS MEGOLDÁS!

Zúzzunk porrá néhány C-vitamin tablettát,keverjük össze annyi vízzel,amennyit felvesz,és kenjük a szemölcsre.

Fedjük le ragtapasszal,Ha tudunk szerezni egy darabka  NYÍRFAKÉREG darabot, nedvesítsük be egy kevés vízzel,és ragtapasszal erősítsük belső részével lefelé fordítva a szemölcsre.

KONYHAI MEGOLDÁSOK!

Ragtapasszal rögzítsünk egy banánhéjdarabkát belső felével lefelé, a szemölcsre.lefekvés előtt.Megtehetjük ugyanezt egy

Citromhéjdarabbal is.

A PAPAJA  egy olyan enzimet tartalmaz,amely lebontja az elhalt szövetet.Ejtsünk apró bemetszéseket, egy éretlen gyümölcs héján, a kiszivárgó folyadékot hagjuk megszilárdulni,majd keverjük össze vízzel, kenegessük vele a szemölcsöt.

Minden nap egy héten át, zúzzunk össze friss bazsalikomlevelet, vízálló ragtapasszal rögzítsük a szemölcsre.

Burgonyaszelet szemölcsre rögztése is segíthet.

Sokak szerint az E VITAMIN olaj is jó a szemölcsök ellen.Én még nem próbáltam.

Naponta 1x törjük fel egy E vitamin kapszulát és dörzsüljük be vele a szemölcsöt.Tőkehalmájolaj is megteszi.

Aloe vera zselé is hatásos azt irják sok helyen.

Számtalan megoldás létezik a szemölcs eltávoltására házilag.Én a fentiekről tudok, olvastam, egyes módszereket már alkalmaztam, ezért javaslom kipróbálni. Mielőbbi szemölcs mentességet kívánok!

+Erősségek

Olcsó,hatékony!

-Hátrányok

Nincs!

janosom

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments