Közzétéve 2021 november, 04 - 17:17

Praktikák másnaposság ellen!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 900 Forint
Vonalkód: 11022

Kezdjük ezzel!!!

Soha többé nem iszom!Ezt mondja mindenki,aki kínző fejfájással és háborgó gyomorral ébred egy átmulatott éjszaka után.

Én személy szerint, már több mint 20 éve betartottam magamnak tett igéretemet, és soha nem iszom semmilyen alkohol tartalmú italt.Pár alkalommal gondoltam arra,hogy jól esne egy pohár sör vagy bor, de azonnal az jutott eszembe,hogy milyen beteg is voltam másnap sőt harmadnap is.Javasolom kipróbálni, gonduljunk a következményekre!!!!

Ha tudunk hányjunk ,ugyanis a hányással a szervezet megszabadul a méreganyagoktól és utána megkönnyebbülünk.

A fejfájás csillapítására aszpirint vagy ibuprofent használjunk.

PRÓBÁLJUK KI AZ ALÁBBI MÓDSZEREKET!Máskor pedig legyünk óvatosak és mérsékletesek,vagy legyünk végleg antialkoholisták.

Először nézzük meg mi is a baj?

A másnaposság jellemzően hasogató fejfájással,verejtékezéssel,hányingerrel esetleg remegéssel vagy szorongással jár.A nagy mennyiségű akohol kiszártja a szervezetünket,és kimeríti az ásványanyag készletünket.A fejfájást az agyban lévő véredények kitágulása,az émelygést és az izzadást pedig a vér rendellenesen savassá válása okozza.

Túl ittas állapotba kerülés után legtöbb ember elalszik.ÉBREDÉS UTÁN amint felkeltünk IGYUNK MEG KÉT NAGY POHÁR VIZET a kiszáradás megakadályozására.

Igyunk meg egy nagy pohár GRÉPFUT-VAGY NARANCSLEVET.Ezekben lévő egyszerű cukor felgyorsítja az alkohol anyagcseréjét.

Kezdjuk a napot 1-2 csésze KÁVÉ elfogyasztásával.A kiffein ugyanis érösszehúzó hatású,szűkíti az agyi vérereket,ugyanakkor vízhajtó is,ezért ne vigyük túlzásba,igyunk még több vizet,nehogy kiszáradjunk.

A KUDZU egy hagyományos kínai orvosság másnaposságra!

A tinktúrát gyógynövényboltokban szerezhetjük be.Aki gyakran iszik alhokolt és nem tudja betartani a mérsékletességet,ajánlom szerezze be már az előtt ,hogy beleesne ebbe a bűnbe!Van olyan ismerősöm,aki hetekig hónapokig nem fogyaszt alkohol még családi ,baráti összejöveteleken sem, de azonban ha elfogyaszt egy féldeci pálinkát vagy egy pohár bort, nincs isten aki megállthatja a totál részegségig.Másnap aztán beteg min a dö. és fogadkozik, soha többé alkohol.

További vélemények, javaslatok a másnaposságra!

Amint urrá leszük az émelygésen,együnk egy nagy tányér CSIRKEHÚSLEVEST.Ez pótolja a káliumot és a sót is amit a szervezetünk elveszített.

Csináljunk BANÁNTURMIXOT ami különösen jól pótolja a káliumot és a többi tápanyagot,s tegyünk bele kevés mézet is

Ha bírunk enni, akkor könnyű ételeket együnk, friss gyümölcsöket pl.A szalonnás tojást hagyjuk inkább máskorra.

HÁNYTATÓ DIÓ-t a másnaposság kiváló ellenszerének tartják, a neve másképpen nux vomica 9-15 CH.Gyógyszertárakban, gyógynövény boltokban szerezhet be.Mindössze 3-5 golyócska bevétele  javasolt a  panaszok enyhítésére.

Sok alvás helyett jobban járunk ha rövid sétát teszünk, vagy elmegyünk kocogni.A mozgás ugyanis fokozza a szervezet természetes fájdalomcsillapító endorfin termelődését,ami a sok alkohol fogasztása miatt visszaesett.

Én ennyit tudnák javasolni, bizonyára vannak még más módszerek is ezeken kívül,de bízom benne,hogy segíthettem mindazoknak, akik a másnaposság következményeivel kerültek vagy kerülnek szembe.

+Erősségek

Legjobb módszerek!

-Hátrányok

Nem tudok rólla!

janosom

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments