Petróleumzselé! - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 július, 19 - 13:13

Petróleumzselé Univerzális!

Felhasználási tapasztalat::
Ár : 700 Forint
Vonalkód: 8878

Mielőtt kifejteném véleményemet a petróleumzselével kapcsolatban elmagyaráznám, milyen termékről van szó.

Bizonyára sokan nem ismerik,csak most fognak hallani rólla,pedig nagyon sok egészségügyi,kozmetikai probléma hatásos szeréről van szó.Én már rég óta használom, és csak pozitívan tudok nyilatkozni.

A petróleumzselét, amint a neve is mutatja,petróleumból álltják elő- ugyanabból az anyagból,amellyel az autók motorját kenik,és amit a kocsiba tankolunk.Azért nem folyékony,mert nehezebb  petróleumtermékekből,például ásványi olajokból és

paraffinviaszból készül.Kenőcsökhöz  és balzsamokhoz is felhasználják,de maga a zselé is sokféle problémára ír lehet,hiszen kiváló hidratáló,amely táplálja például a kicserepesedett ajkat,illetve enyhíti az ekcéma, a pikkelysömör és más bőrbetegségek tüneteit.

Mire jó a petróleumzselé?

Például:ajakherpesz,az ajak kicserepesedése,allergia, aranyér,ekcéma,fejtetű,orrvérzés,pikkelysömör,száraz bőr,vágások és horzsolások,vízhólyag stb.

Bársonyosan puha lessz tőlle a bőrünk!

A petróleumzselét régebben gyakran ajánlották  téli hidratálókrémként,mert sűrűbb ,és több nedvességet zárt be a bőrbe,mint a különféle testápolók.Kiválóan alkalmazható  a kiszáradt kéz és lábfejre,különösen akkor,ha lefekvés előtt jó vastagon visszük fel ,majd kesztyűt vagy zoknit húzunk.A test többi részén is alkalmazhatjuk zuhanyzás vagy fürdés után, ugyanis a zselé nemcsak a nedvességet tartja benn, de rugalmassá és puhává is varázsolja bőrünket.

A petróleumzselé hatékony védőréteget biztosít bőrünknek.Megelőzhetjük használatával a szél okozta bőrirritációkat is.

Hidratálja a bőrt és elősegíti a vastag,olykor viszkető pikkelyek visszahúzódását.A  plakkokra kenjük fel.A pikkelysömör enyhítésére kiváló szer!

A fejtetű ellenszere is.A fejtetvek már ellenállóvá váltak számos, vény nélkül kapható késztményekkel szemben, a a fejbőrre kent vastag petróleumzselétől megadják magukat.Hagyjuk rajta éjszakára,és ismételjük a kezelést több napon át.Amikor babaolajjal lemossuk,egyúttal a tetvektől is megszabadulhatunk.Az eljárás azonban nem helyettesítheti a kifésülést.Hátránya ugyan,hogy túl sok bajlódással jár,mert a petróleumzselét sem könnyű eltávoltani a hajról,de ha a babaolaj nem válik be, kipróbálhatjuk az egyik anyuka trükkjét,:mosogatószerből és kukoricalisztből keverjünk nyúlós krémet,vigyük fej a hajra,hagyjuk megszáradni, és mossuk le samponnal.

Cserepes ajkak hidratálása.A petróleumzselé  megszünteti a nyál gyors párolgását,a kiszáradást,és nagyszerűen megőrzi a bőr nedvességtartalmát.Ezen kívül szép fényt is ad az ajkunknak.

Ha megvágtuk a bőrünket, hámhorzsolások keletkeztek bőrünkön, kezünkön,lábunkon stb,kenjük be a sérülések környékét petróleumzselével.Benntartja a nedvességet,ugyanakkor a baktériumoknak megálljt parancsol.

Égései sérüléseink kezelésére az alábbiakat tanácsolom.

Ne alkalmazzunk petróleumzselét rögtön az égési sérülés elszenvedése után,mert a bőrbe zárja a hőt, és fokozza a károsodást.

Körülbelül három nap múlva azonban,amikor a bőr magától gyógyulni kezd,a petróleum már hatékonyan hidratál,és elősegíti a gyógyulást.

Az orrnyíláshoz közel,az orrcimpa belső részére kent petróleumzselén megtapad a levegőben szálló virágpor,amely így nem jut a légutakba.Van aki a virágpor allergiás.Javasolt módszer!

Az orrvérzés megállítására is használható.Ha el szeretnénk kerülni az orrvérzést,ne hagyjuk,hogy az orr nyálkahártyája kiszáradjon:kenjünk egy kis petróleumzselét az orrlyukak belső falára.A módszert repülőútjaink során is alkalmazhatjuk.

A petróleumzselé UNIVERZÁLIS kence!

Sokan nemcsak a gyógyszeres szekrényben,hanem a szerszámos ládában is tartanak egy tégely petróleumzselét.

Festéskor például bekenhetjük vele a kilincseket,és a zsanérokat,hogy ne száradjon rájuk a véletlenül lecseppenő festék.

Autószereléskor pedig megóvja a kézfej bőrét,és könnyen lemoshatóvá teszi az olajat meg a zsírt.Petróleumzselével még a hajba ragadt rágógumit is eltávolíthatjuk,lehúzhatjuk az ujjunkra szorult gyűrűt,vagy akár letörölhetjük a sminket.

Bízom benne,hogy a fenti véleményeimmel segíthettem mindazoknak  akik az olcsó, egyszerű termékekkel oldják meg problémáikat!

+Erősségek

Sok problémát kezel!

-Hátrányok

Nincs!

janosom

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments