Aloe vera - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 augusztus, 02 - 13:13

Mire jó az Aloe vera?Elmondom!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1000 Forint
Vonalkód: 9810

Bizonyára mindenki halott már erről a sokrétű növényról.

Nem akarom történetét ismertetni, azt sem hol termelik, milyen feldolgozásai történnek stb.csupán tapasztalataimat,ismereteimet szeretném közzé tenni.Főleg arra igyekszem törekedni,hogy miért vásároljunk ilyen termékeket, milyen betegségeinre, problémáinkra jelenthet megoldást.

Előljáróban leszögezhető,hogy az aloe vera rengeteg gyulladáscsökkentő anyagot tartalmaz.hűsítő és nyugtató védőréteget von az irritált bőrre.A leégésre kiváló gyógyír, tehát ha leégsz a napon használj aloe vera zselét,krémet.

A kisebb sebek és bőrbetegségek,sőt az aranyér és rovarcsípés kezelésére is alkalmas.Külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható.

B e l s ő l e g:

Egyik legkiválóbb a különböző bőrbetegségek ellen.Levelének fogyasztásával jótékonyan hat az ízületi gyulladás,a cukorbetegség, gyomor és nyombélfekélyre.Hatóanyagai  gátolják a gyomorégést is.Képes elpusztítani a  fekélyek többségét okozó helicobacter pylori baktériumot.Vírusölő hatásait is kimutatták már a tudósok.

K Ü L S Ő L E G:

Tudományos kisérletek bizonyították,hogy nagyon hatékony bőrgyógyító gyógynövény.Rengeteg gyulladáscsökkentő anyagot tartalmaz, ilyen a magnézium-laktát ami  enyhíti a viszketést.Különösen ajánlott övsömör betegségben szenvedőknek.

Enyhébb égési sérülések esetén a zselé alkalmazásával csillapíthatjuk a fájdalmat,hidratálhatjuk a bőrt,távol tatrhatjuk vele a kórokozókat.Javasolom,hogy erős napleégés esetén a növény nedvéből adjunk  egy-két pohárnyit a langyos fürdővízhez, vagy permetezzük a fájó bőrfelületre.

A zselé megszáradva természetes  sebtapaszt alkot a bőrünkön,és felgyorsítja a gyógyulást.

Nagyon ajánlott a P i k k e l y s ö m ö r kezeléséhez.Felpuhítja,csökkenti a gyulladást.Fájdalmas a k n e  s bőr esetében is segíthet ez a növény.Ezen kívül az un. ö v s ö m ö r kezelésére is ajánlott.A fájdalmas sebek gyorsabban gyógyulnak tőlle,

ezen kívül tágítja a hajszálereket,s ez lehetővé teszi,hogy több vér  áramoljon az érintett felületre,így felgyorsuljon gyógyulási folyamat.Hihetetlennek tűnik, de s z é k r e k e d é s  nagyon hatékony székletrendező,és hashajtó szer is az aloe vera.

Aloe vera tartalmú termékeket bevásárló központokban, gyógynövényszaküzletekben,és gyógyszertárakban,kozmetikai üzletekben stb.vásárolhatunk.Belső használatra a 98%-os aloe vera tartalmakat javasolom vásárolni.

Van még egy általam is rég használt recept, amit közzé teszek!

Készíthetünk aloe vera italt házilag.

Turmixoljunk le  feleannyi ásványvízzel vagy gyümölcslével / csapvíz nem megfelelő a klór -és egyéb fertőtlenítőszer miatt,/

30 perc múlva a letisztult folyadékot már fogaszthatjuk is, a maradékot tároljuk hűtőben.Javasolom,hogy naponta 1 evőkanálnyit fogyasszunk el, betegség,kemoterápia vagy sugárkezelés esetén ennek a kétszeresét.

Fontos,hogy 6-8 heti alkalmazés esetén, ugyanannyi szünetet tartsunk!

Köszönöm,ha elolvasod, alkalmazod, jó egészséget kívánok!

+Erősségek

Bőrproblémákra is kiváló!

-Hátrányok

Vannak szabályok!

janosom

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments