Közzétéve 2021 május, 18 - 17:17

Minden játéknak jár egy második esély

A használt ruhák piaca már egy ideje virágzik, míg régen nem reklámoztad ha turiban vásároltál manapság már egymásra licitálnak az emberek, hogy ki talált jobb cuccot. Ezzel szemben a használt játék itthon még eléggé tabu dolognak számít. Érdekes, de az emberek a használt játékról látatlanban azt gondolják, hogy szemetet árul valaki, pedig ezek külföldről érkező nagyon szép állapotban lévő játékok, amik még minimum egy, de a legtöbb esetben több gyereket kiszolgálnak még.

A Gazdátlan Játékok Boltja egy használt játék webáruház, ahol igen széles választék közül válogathatunk a gyerekek, unokák számára. A játékok java része Angliából származó használt játék, amik alapos ellenőrzés után kerülnek fel az oldalra, illetve esetleges hibák, sérülések fel vannak tüntetve az adott termékeknél.

A weboldal névötletét a Toy Story mese adta, hiszen a negyedik filmben megtudhatjuk, hogy a gazdátlan játékok mennyire vágynak egy új szerető gyerekre, akivel nevethetnek, játszhatnak. Ezt a gondolatot felkarolva az instagram és a facebook oldalon gyakran jelennek meg a gazdátlanul maradt játékok történetei, amik rögtön személyesebbé teszik a vásárlást.

A weboldal talán nem a legprofesszionálisabban összeállított, szemet gyönyörködtető viszont egyszerű menürendszerében egy kattintással böngészhetünk a számunkra érdekes kategóriák között, illetve kulcsszavakra is könnyedén kereshetünk, úgyhogy az oldal navigációjával nincsen probléma.

Van lehetőség online fizetésre a paylike rendszerén keresztül, valamint személyes átvétel esetében kézpénzzel, házhozszállítás esetén pedig utánvéttel. GLS viszi házhoz a csomagokat jelen pillanatban előre utalásnál 1890 forintért, utánvétes fizetésnél pedig 2090 forintért. Nem a legolcsóbb szállítási díjak viszont a GLS az egyik legmegbízhatóbb, leggyorsabban dolgozó fuvarozó cég.

Megrendeléseket viszonylag gyorsan feldolgozásra kerülnek, a legtöbb esetben már másnap viszi is a futárcég, így a leadástól számított második napon már játszhat is a gyerek a kiválasztott termékkel. Egy használt játék webáruházban hamar le kell csapni a kiszemelt termékre, hiszen a legtöbb esetben mindenből egy van és nagyon ritka az olyan, hogy a következő árubeszerzés alkalmával pont ugyanolyan terméket lehet kifogni.

A weboldal elkészítésétől kezdve a termékek beszerzésén át egészen a termékfotók elkészítéséig mindent egy ember tart kézben, mégpedig én. Fontosnak tartom, hogy az új és drága játékok mellett teret kapjanak a használtjátékok is. Egy használt játék nem szemét csupán a gyerek három játszás után megunja és leselejtezésre kerül, ezután pedig ömlesztve eladják. Ettől függetlenül azzal a játékkal még bőven lehet játszani és sok esetben a legnagyobb „hibájuk”, annyi, hogy nincsen már meg a dobozuk.

Egyszemélyes vállalkozásom célja, hogy ezek a játékok jó helyre kerüljenek és nagyon sok kisgyereket tegyenek boldoggá. Két gyerek édesanyjaként tudom, hogy nekik nem a csomagolás és az árcédula a fontos, hanem, hogy gondolsz rá és olyan dologgal leped, meg amit szeret. A használt ruhák mellett adjunk lehetőséget a használt játékoknak is.

+Erősségek

nagy választék

könnyú oldal navigáció

barátságos árak

-Hátrányok

kissé magas szállítási árak

Пользователь сайта

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments