Ligetszépeolaj - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 október, 18 - 23:23

Ligetszépeolaj

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 900 Forint
Vonalkód: 10868

Ki tud valamit ,erről az olajról?Én már halottam ugyan,de fogalmam nem volt ,milyen ez az olaj mire jó,mire használható.

Ezért utána jártam a dolognak és szeretném véleményemet kifejteni, hasznos információkkal szolgálni a ligetszépe olajjal kapcsolatban.

Először is nézzük meg mire jó a ligetszépeolaj!

Izületi betegségekre,-ekcémára.-magas koleszterin szint esetén.-magas vérnyomásra.-menstruációs tünetek kezelésére,gyomorfájásra.-köhögésre.-aranyérre. stb.Tehát nagyon sok gyógyhatással bír.

Gyulladáscsökkentő hatása révén számos betegség ellen hatékony.

REUMÁS FÁJDALOM CSILLAPÍTÁSÁRA:

Enyhíti a reumás izületi fájdalmat.Legjobb az OMEGA3 zsírsavakkal együtt alkalmazni /olajos húsú halak,lenmag és kiegészítők fogasztásával juthatunk hozzájuk).Használhatjuk a ligetszépe olajat, akné,rándulások, rozácea kezelésére is.

A ligetszépe magja különleges zsírsavakat tartalmaz. melyek szervezetünkben hormonszerű anyagokká alakul át,amellyekgyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek.

SZÁRAZ GYULLADT BŐRRE:

Ekcéma és bőrviszketés akkor is kialakulhat, ha a szervezetünkben zavart szenved az élelmiszerekben lévő zsírok un.

gamma-linolénsavvá átalakítása.A ligetszépeolaj szedésével 3 hónap alatt enyhíthetük a viszketést,és csökkenthetjük az addig használt szterodios krémek és gyógyszerek szükséges adagját.

MENSTRUÁCIÓS PANASZOK ESETÉN:

A ligetszépeolaj hatákonyan enyhítheti az emlőérzékenységet és az alhasi görcsöket.

HIPERAKTIVITÁS KEZELÉSÉRE:

Egyre több kutatás foglalkozik az esszenciális zsírsavak,köztük a GLA és ómega3 zsírsavak szerepével a hiperaktivitás és a figyelemzavar kezelésében.Kutatások azt mutatják,hogy ezek a zsírsavak hiánya hozzájárulhat a problémához.Már gyermekkorban is jelentkezhet ez a probléma sok hiperaktívval találkozhatunk közöttük.A ligetszépeolaj és omega-3 egyébb jótékony sírsavak fogyasztásával hozzájárulhatunk ezen probléma csökkentéséhez.Ezeket könnyen beszerezhetjük plázákban, gyógynövény szaküzletekben, gyógyszertárakban is, érdemes kipróbálni.Vásároljunk kifejezetten gyerekeknek ajánlott terméket,és kövessük a betegtájékoztató utasításait.

MIRE KELL ÜGYELNÜNK!

A ligetszépeolaj  alkalmazása, általában biztonságos.Időnként azonban enyhe mellékhatásokkal  például fejfájással,mérsékelt gyomorpanaszokkal, vagy puffadással járhat.

Ezek előfordulási valószínűsége terhesség alatt fokozódik,ezért ne használjuk ebben az időszakban,sőt még a szoptatás alatt sem.

A ligetszépeolaj gátolja a véralvadást – ne szedjük olyan gyógyszerekkel együtt, amelyek rendelkeznek ugyanezzel a hatással,nehogy megnöveljük a véraláfutások kialakulásának vagy a nehezen csillapítható vérzésnek a kockázatát.

Mivel hozzájárulhat a rángógörcs jelentkezéséhez is,nem ajánlott,ha epilepsziában szenvedünk,vagy olyan gyógyszert szedünk, amelynek szintén lehet ilyen mellékhatása, például fenotiazin-származékokat tartalmaz.

Amint olvasható, a ligetszépeolaj nagyon sok problémánkra hozhat gyógyírt, azonban ügyeljünk a befejezésemben leírttakra is.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

+Erősségek

Gyógyír sok betegségre!

-Hátrányok

Óvatosan vele!

janosom

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments