LÁTKÉP MAGAZIN - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2022 október, 17 - 9:09

LÁTKÉP MAGAZIN

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1000 Forint

A Látkép magazinnal volt élettársam, exem lakásában találkoztam először. Unalmas vasárnapi nap volt, a délelőttöt egyedül töltöttem. Volt élettársamnak sürgős dolga akadt munkával kapcsolatban, nem tudtam mit csináljak, nem nagyon találtam akkor még fel magam, így elkezdtem lapozgatni az újságai, magazinjai között, és akkor láttam meg a Látkép magazin kiemelkedő címét, amire már pontosan nem emlékszem mi volt, de magragadt a a fantáziámat, így bele olvastam a látkép magazinba, amely egyből színesebbé, nyíltabbá, dinamikusabbá tette a világot körülöttem. Egy sokrétű, összetett magazinról van szó, amely izgalmakban, a világot megmozgató, felpezsdítő élményekben gazdag, történelmet, irodalmat, sztárokat (de igazi, régi, történelmi nagy alakokat) érintő dolgokról, tényekről szól. Gyakran el is gondolkoztatja az embert dolgokról, tényekről, hiedelmekről, de ugyanalakkor az állat és növényvilágról, a flóráról és  a georól sem feledkezik meg. Bemutatja  a földet, a különlegességeket is.  Egy igazán meglepően tényfeltáró újságról, folyóiratról van szó, melynek van extra kiadása is negyedévente. Az extra kiadásban jelennek meg e legelgondolkodhatóbb, legkulturálisabb, a leghihetetlenebb, de valós dolgokon alapuló tények, közlések, cikkek. Nagyon, de nagyon érdekes cikkeket és fotókat tartalmaznak ezek az újságok, folyóiratok, külön, extra kiadások. Hihetetlen élmények áradata várta és várja az olvasókat, akik ezen lapokat olvasgatják, ugyanis a LÁTKÉP magazin egy véget nem érő kalandsorozatot kínál. Olyan helyekre kalauzoljuk Önöket, ahol eddig még nem jártak, betekinthetnek velünk a történelem sötét vagy felemelő múltjába és a jelen titkaiba, különlegességeibe is.

A történelem menetén felmerülő titkok leleplezésétől kezdve a legritkább állatfajokig illetve tudományos-technikai tényfeltárásokig bemutatja ez az újság, folyóirat, de leginkább az extra kiadások, a világot, földünket, de még a világűrt is. Egy tudományos lapról van szó, mely leginkább a harminc és ötven év közötti korosztályt célozza meg, gondolkodtatja el.

Figyelemfelkető cikekk a teljesség igénye nélkül:

 

          Épületek, csontok, tárgyak amiktől megáll az ész10 legtitokzatosabb régészeti lelet

          99 sorsfordító botrány amely örökre megváltoztatta a világot

          Mit takargattak a harmadik birodalom vezetői? Náci szörnyetegek sötét titkai

          Minden idők 5 legbefolyásosabb szeretője, ők diktáltak a hálószobában és a királyi udvarban is (például Cleopátra)

          99 legtragikusabb sorsú híresség

          A 111 legnagyobb rekytéj

Még hasonló számos izgalmas témát találhatunk ebben az újságban, folyóiratban. Egy izgalmas lebilincselő folyóiratról van szó, amely számtalan, elgondolkodtató kérdést felvet.

 

Mindenkinek bátran tudom javasolni a LÁTKÉP MAGAZINT,

ILLETVE A LÁTKÉP EXTRA KIADÁSÁT IS,

aki művelődni, kikapcsolódni , elgondolkodni vágyik,

mégpedig izgalmas, tényszerű adatok

birtokában!!!

+Erősségek

IZGALMAS, SOKRÉTŰ

-Hátrányok

NINCS

Kollár Alíz Margit

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments