Pingvin patika - vélemény

Átlag: 4.7 (5 szavazat)

Kategória: Gyógyszerek

Közzétéve 2023 április, 16 - 12:12

Izületi betegség otthoni kezelése!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1000 Forint
Vonalkód: 16472

Az emberek jelentős része szenved izűleti betegségekben.Az orvosi keezelések, különböző kenőcsök, táplálék kiegészitők stb. csak időlegesen enyhitik a panaszokat.

Ismerek olyan embert aki pár éve majdnem belehalt az izületei kezelésére felirt gyógyszerektől.Kórházba került, étvégytalanság miatt legyengült már családtagjai is lemondtak rólla, nem biztak felépülésében.Az egyik megyei kórházban elkezdték kutatni betegsége, állapotrosszabbodása okát, amig rájöttek,hogy az egyik  izületre adott gyógyszer az oka.

Ezt abba is hagyatták vele és állapota egyre javult, majd 1-2 hónap elteltével már teljesen jól érezte magát, visszajött étvágya, elkezdett hizni, erőnléte visszajött.

Mindezeket azért is irom le,mert egyes izületi ( erős gyógyszerek) nagy károkat okozhatnak.

Próbálkozhatunk a természet erejével!

Az alant leirt tanácsok az izületi gyulladásokra, a kopásokra is vonatkoznak.

Ezek gyógyithatók, a fájdalom lassan idővel elmúlik,sőt még az alakváltozások is fokozatosan visszafejlődhetnek 1-2 év alatt.

Kitartás szükséges!

Az alábbi gyógymód bevezetése és betartása szükséges:

Reggel fél órával a reggeli és este pedig a vacsora előtt igyunk  meg egy csésze zsurlófű-teát, amit forrázással készitünk el, és 1 percig állni hagyjuk.

Napközben négy csésze csalánteát fogyasszunk.Ezt ugyancsak forrázással készitsük el, és rövid ideig állni hagyjuk.

Ebből a négy csésze teából háromszor felet elkülönitünk, és egy-egy evőkanál svédkeserűt adjunk hozzá.Ezt a mennyiséget étkezés előtt majd után fogyasszuk el.Ha térdizületi vagy egyébb izúleti fájdalom jelentkezik, alkalmazzunk négy óra hosszat svédfüves borogatást.Ne feledjük a bőrt előzőleg be kell kenni disznózsirral, vagy körömvirág-kenőccsel,utána pedig behintőporozzuk,hogy ne viszkessen.

Helyezzünk a fájó részre vasalóval felmelegitett kelkáposzta vagy káposztalevelet, és kössük át egy kendővel, ez enyhiteni fogja a fájdalmunkat.Ugyancsak nagyon hatásos a fájdalmunk enyhitésére, ha  fekete nádálytőtinkturával kenjük be, ill. dörzsöljük be.

Izületi gyulladásra zsurlós dunsztkötést is alkalmazhatunk.

A káposztás és az emlitett gyógynövényeken kivül melegen ajánlom a termetes medvetalp,medvelapu,medvepaszternák leveleiből készitett pakolást.Ezt a növényt mindenütt megtaláljuk, réteken, mezsgyéken, rézsükön,de termőhelye még az ártéri a nedves és világos lomb-és vegyes erdő is.

Ez az erőny virágú növény embermagasságúra is megnő.Érdemes kipróbálni a fent irt betegségekre.

Remélem,hogy ezen véleményemmel segiteni tudtam, mindazoknak akik izúleti betegségekben szenvednek.

Mielőbbi gyógyulást kivánok!

+Erősségek

Hatásos gyógymódok!

-Hátrányok

A gyógyulás hosszú időt vesz igénybe!

janosom

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Pingvin patika fotók

2023.05.19

Allergia gyógyitása!-Vélemény!

Kb. 20 éve azt se tudtam, mi fán terem a pollenallergia: egy rekkenő júliusi napon a liftben az irodába utaztam egy kollégával, aki láthatóan nagyon szenvedett. Csodálkozva kérdeztem: hogy tudtál...
Pingvin patika fotók

2023.05.07

Vélemény az epekövességről!

Most ebben a véleményben nem az orvosok által alkalmazott gyógyszerekről, sebészeti beavatkozásokról, hanem az epekő-vel kapcsolatban a házi gyógymódokról kivánok véleményt  közzé tenni. Talán...
Pingvin patika fotók

2023.03.25

Magas vérnyomásról!-Vélemény!

Most pár mondatban a magas vérnyomásról (hipertónia) szeretnék lényegre törően információkat nyújtani, mindazoknak, akik nincsennek tisztában ezzel a betegséggel. Mi is az a magas vérnyomás?Mikor...