Közzétéve 2021 június, 17 - 20:20

FlexiMed véleményezése!

Felhasználási tapasztalat::
Ár : 3990 Forint
Vonalkód: 8835

Már Magarországon is kapható a Fleximed táplálék kiegésztő!

Tény,hogy a csontritkulás má 30 éves korunkban elkezdődik.Az izületi porcok különleges képessége,hogy újraképződnek,ha ellátják őket megfelelő tápanyagokkal.A FlexiMed a legújabb norvég recept alapján 8  aktív hozzávalóval készül.Magas glükozaim szint jellemzi, ami természetes összetevője az ízületi folyadéknak.

Az a készítmény aktív összetevői megóvják a porcokat.Ezt  a magas glükozamin  és tengeri kálcium szint jellemzi.Tengeri kálciumot vonnak ki norvég lazac csontokból egy különleges,védett és szabadalmaztatott eljárás során.A tengeri kálcium azonos azzal ami az emberi testben benne van.Ennek köszönhetően szervezetünk könnyebben hasznosítja.

Ízületi porc egy rendkívüli típusú kötőszövet,ami elneli a mozgás által létrejött sokkot és lehetővé teszi az ízületekben a mozgást.Nagy kopásállósságot mutat,de minnél idősebb valaki, annál gyengébb lesz.Mégis tehetünk azért,hogy újjáépítsük egy megfelelő diétával.Az egészséges ízületi porc lehetővé teszi,hogy tovább maradjunk aktívak.Mik is azok az ízületek?

 “Az ízületeket képező csontvégeken általában megkülönböztetnek egy bemélyedtebb ízületi árkot (fossa articularis), és az ebbe beilleszkedő domborúbb ízületi fejet (caput articulare). Bonyolultabb ízületekben (pl. térd) a két ízesülő vég geometriai összeillésének hiányát belső, mozgékony, sarló alakú rostporcos képződmények (meniscus articularis) küszöbölik ki. A térdízület bonyolult szerkezete és általában nagy és változatos terhelése miatt fogékony annyira a sportsérülésekre.”

Az idősebb generáció 40%-a küzd mozgásszervi fájdalommal,de a lakosság tizede sem fordul gyógytornászhoz,pedig a gyógyulás egyik kulcsa a mozgásfunkciók visszaállítására hivatott,személyre szabott mozgásterápia.A fájdalom hátterében számos ok lehet:helytelen testtartás,nehéz csomagok hordozása az egyik kezében vagy a vállon, mozgás szegény életmód.

A FlexiMed fő összetevői a glükozamin-tengeri kálcium-D vitamin-magnézium-mangán-kollagén-gyömbér- C vitamin.

Ezek az összetevők támogatják a csontokat,hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.A C vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a porcok normál állapotának,működésének fenntartásához.

A magnéziumnak és a D vitaminnak nagy szerepe van a normál izomfunkciók fenntartásában.

Nekem egy barátom ajánlotta a FlexiMed-et.A sok ülő munka,kevés mozgás jellemző életvitelemre és derekam, lábaim már sokszor nagyon fájtak.A FlexiMed  pár hetes szedése után ezek a fájdalmak jelentősen csökkentek érezhető a javulás.

Saját tapasztalaimra hagyatkozva úgy gondolom,hogy az az étrend-kiegészítő mind az aktív életmódot folytató emberek,mind az idősebbek számára egyaránt nagyon hasznos lehet.

Én csak ajánlani tudom!

+Erősségek

Csont ,ízület erősítése!

-Hátrányok

Nincs!

janosom

Ajánlom

+5

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments