Fokhagyma - vélemény

Átlag: 5 (2 szavazat)

Kategória: Gyógyszerek

Közzétéve 2023 február, 27 - 11:11

Fekete fokhagyma!

Felhasználási tapasztalat:: egyszer
Ár : 3800 Forint
Vonalkód: 15688

Olvastam papa1950 véleményét a fokhagyma érelmeszedéssel kapcsolatos jótékony hatásáról és nagyon örülök,hogy segitett a szédülések megszüntetésében.Köztudott a fokhagyma vérkeringésre, koleszterin, trigliced szint csökkentésére és az érelmeszesedésre gyakorolt jótékony hatása.A fokhagyma valóban egy csodaszer, nemcsak fűszer, hanem gyógynövény is.

A vérnyomás csökkentésének is hatékony gyógyszere és tudományos kutatások támasztják alá, számtalan sok gyógyhatását,mint pl. a fentieken kivül a méregtelenités, a káros baktériumok,virusok megölése stb.

Sajnos nekem szivproblémáim keletkeztek a Corona virus után 2022. nyarán és az orvos által felirt gyógyszereken kivül keresem, kutatom a legjobb táplálék kiegészitőket, amelyek a szivmúködésre kedvezően hatnak.Ennek érdekében sokat olvasok, informálódok.Pár éve belemerültem a természetgyógyászat rejtelmeibe, sok könyvet olvastam ki ebben a témában.

Az utóbbi hetekben többször találkoztam a fekete fokhagyma reklámjaival és utána néztem.

Először azt gondoltam,hogy ezt is termesztik mint a jó Magyar fokhagymát ,csak éppen ennek más nevet adtak más országokban termesztik, más a szine azaz sötét feketés, nem mint a közismert fehér szinű fokhagyma.

Nagy szerepet tulajdonitanak a fekete fokhagymának a sziv és immunrendszer erősitésében ,a koleszterin szint csökkentésében.

Állitólag ez a  fekete fokhagyma sokszor hatásosabb a fehérnél a fenti és más betegségek esetében.

FEKETE FOKHAGYMA!

A fekete fokhagymát valójában a hagyományos friss fokhagymából állitják elő.

A gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres szine, amely  barnás-fekete szinre változik.

Megváltozik a csipős ize is,amely édeskés-sós izvilágba fordul át.szagtalan kivonat keletkezik,mivel a csipős, szúrós szagért felelős összetevők az eljárás során jelentősen lecsökkennek.Bonyolult technológiai eljárásoknak vetik alá a fehér fokhagymát, ennek ismertetését most mellőzném.Lényeg az,hogy a nyers fokhagyma fekete fokhagymává történő előállitásának következtében aktivitása, hatásossága pozitivan jelentős mértékben megváltozik.Főleg ez keltette fel érdeklődésemet a fekete fokhagyma iránt.

A technológiai folyamat természetes úton zajlik le,összetevők hozzáadása nélkül.A magas hőmérsékleten történő kezelés, olyan folyamatokat indit el, amelyek a szinváltozást is okozzák.A fekete fokhagymával kapcsolatos kutatások egyre szélesebb körben jellennek meg.

Összetevői lényegesen magasabb  szintre kerülnek a hagyományos fokhagymával szemben.A hatóanyagok koncentráltabbak lesznek.Állati eredetű összetevőktől mentes, gluténmentes,mesterséges szinezék és aroma nélkül készitik.

AJÁNLOTT!

-rendszeresen dohányzó személyeknek

-cukorbetegeknek

–akik nem birják, nem szeretik a nyers fokhagyma izét

-akik támogatni szeretnék a szivük és az immunrendszerük egészségét

-akik szeretnék megfelelő szinten tartani koleszterin szintüket

-akiknek magas a vérnyomásuk, gyors a szivritmusuk. stb.

Mindezen információk alapján a mai napon megvásároltam a fekete fokhagyma kapszulás és mai naptól szedni fogom.

Naponta 1-2 kapszulát javasolnak.

Nagyon bizom benne,hogy folyamatos szedésével hozzájárul az egészségügyi problémáim megoldásához.

Javasolom mindenkinek ,akik hasonló problémákkal küszködnek.

JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK!

+Erősségek

Sok problémára hasznos!

-Hátrányok

Nincsennek tapasztalataim!

janosom

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

Fokhagyma fotók

2021.07.28

A fokhagyma hatása

A konyhában az egyik legszükségesebb fűszernövény, de erről már írt más. Én inkább az élettani hatásával kapcsolatos tapasztalataim szeretném most megosztani. Történt egyszer, már úgy három, vagy...