- vélemény

Átlag: 4.75 (2 szavazat)

Kategória:

Közzétéve 2023 február, 21 - 11:11

Élénkitő, erősitő szerekről!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 1000 Forint
Vonalkód: 15546

Elképesztő mennyiségú az ajánlat – üzeletekben,piacokon,vásárokon,plázákban, természet-gyógyászati üzletekben, drogiriákban stb.stb- a különböző élénkitő, teherbirást növelő,immunerősitó stb. szerekből, tablettákból, zselékből, porokból,kapszulákból.De ezek hatnak-e és hogyan az számomra kétséges.

Én is beleestem pár csapdába vásároltam drága kapszulákat,különböző termékeket amelyeket a reklámokban fantasztikus csodaszereknek irtak le ,mutattak be videókon, rengetek az igazukat alátámasztó hozzászólásokkal próbálták igazolni ezek pozitiv hatásait.Sajnos sokszor csalódtam, felesleges pénzkidobás volt.

Évezredek óta törekszik arra az emberiség, hogy olyan módszereket,anyagokat, ételeket, és italokat találjon,amelyekkel a  fizikai és szellemi teljesitőképesség növelhető, a fáradság megszüntethető.

E módszerek és szerek közül egyeseknek mértékletes alkalmazása valóban nem kárositja a szervezetet,ha azonban a mértéket túllépjük, összeroppanást okozhatnak!

FÁRADSÁG!

Egyike szervezetünk legfontosabb  jelzésének.figyelmeztet,hogy energiáinkat felhasználtuk,regenerálódásra,újraépülésre van szükségünk.Hosszú távon nem tagadhatjuk meg megunktól a megfelelő pihenést.A szervezetünk túlterhelése fokozott testi és szellemi állapotában egyensúlyzavarokat okoz.Nagyfokú fáradságérzés és fáradékonyság,fejfájás, szivdobogás. étvágytalanság, alvászavar,csökkent koncentrációképesség,fokozott ingerlékenység, lehangoltásg jelentkezik.

Nem mindegy,hogy milyen módon próbáljuk munkaképességünket fokozni,fáradságunkat csökkenteni.

NIKOTIN:

A nikotinnak már abban az időben munkabirást fokozó hatást tulajdonitottak,amikor a dohányleveleket behozták Európába.

Hivei ma is állitják,hogy a dohányzás elősegiti a munkavégzést.Ezt tudományos vizsgálatok nem támasztják alá.Az viszont igazolt tény,hogy érszűkitő, és vérkeringést,szivizom kárositó méreg, ami a munkaképesség alapját támadja meg.

A koffein és koffein tartalmú italok,kapszulák,feketekávé, cola, a legelterjettebb élénkitők.Azonban a legkisebb mértékben sem ártalmatlanok,annak ellenére,hogy a kávézás hivei szerint a kávé pörkanyagai fokozzák az emésztőnedvek elválasztását, a kávé kedvezően hat az erek beidegzésére, kitágitja az agy, a sziv,a vese és a bőr ereit.Enyhén de emeli a vérnyomást, megszünteti az étkezés utáni fáradságot,sőt általánban a fáradságot.

Ezzel szemben az az igazság,hogy emeli a vér zsir koleszterin szintjét, növeli a szivkoszorúér és általában az érbetegségek esélyeit.Már a szokásos kávézás is alvászavart, gyomorfekélyt,epekólikát okozhat.A koffein fokozza a vese renin-termelését s ezáltal a magas vérnyomás kialakulását.A pulzust először lassitja,azután gyorsitja legalább egy órára.Sok kávé fogyasztása után a szivritmuszavarok fokozódhatnak.Az ideges emberek kávézás után gyorsabban vezetnek, és több hibát követnek el mint előtte.

Egyes kisérletek arra utalnak,hogy a kávézás a vastagbél-gyomor-hasnyálmirigyrák előidézésében is szerepet játszik.A gyomor nyálkahártyáját izgatja a benne lévő csersav.Feketekávé másnaposságra fogyasztása ördögi körhöz vezet.A koffeinizmus szorongással.idegességgel.ingerlékenységgel, nyugtalansággal, fejfájással, izomremegéssel,izomrángással jár.Ez nemcsak a feketekávéra igaz hanem az összes koffeintartalmú készitményekre,italokra is .

Javasolom,hogy helyettesitsük ártalmatlan természetes élénkitő szerekkel.

MIK EZEK?

Vegyük őket sorra.

Sok C-vitamint tartalmazó növények,mint a csipkebogyó, citrusgyümölcsök,amelyeknek frissitő,megújitó hatásuk van.A kiadós napi C-vitamin fogyasztása segiti a szervezetet,hogy egészséges maradjon,elháritsa a betegségeket,fertőzéseket.

C-vitamin fogyasztása jobb múködésre ösztönzi a belső elválasztású mirigyeket,-nemi mirigyeket is-növeli a férfiasságot.

Elősegiti a sejtlégzést, akadályozza az öregedést.Gátolja az érelmeszesedés az infarktus kialakulását.Fokozza az erek épségét és rugalmasságát is.Ez igen nagy jelentőségú,mert annyi idősek vagyunk,amilyen idősek az ereink, mondják.

Növeli a szervezet ellenálló erejét, fokozza a szervezetben az interferon képződést.

C-vitamin hiánya esetén vérzéshajlam, csonttörékenység, csontfájás, izomgyengeség, fáradékonyság álmatlanság, munkakedv és étvágyhiány, sebgyógyulás gátoltséga figxyelhető meg.

A dohányosok és alkoholfogyasztók mindig C-vitamin hiányban szenvednek.

Javasolom tehát a teázást, mégpedig csipkebogyóval, cifrusfélék fogyasztását nagy mennyiségben, nikoton  azaz dohányzás mellézését, alkohol fogyasztás mellőzését,Ginsen fogyasztását, édesgyökér, csalán, zsurló, méhpempő .

Ha a fenti a szervezetünkre káros anyagokat mellőzni tudjuk, sokat tehetünk egészségünkért!

+Erősségek

Hasznos tanácsok mindenkinek!

-Hátrányok

Csak röviden van leirva!

janosom

Ajánlom

0

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments

Más vélemények

 fotók

2023.01.11

Aloe First – az egészségünk védelmében.

Évtizedek óta időnként – visszatérek az Aloe Vera termékekhez, a növényhez amely ápol és...