JBL GO 2 - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Mobiltelefon

Közzétéve 2021 március, 21 - 11:11

Egy kicsi de hatékony hangszóró a mindennapokra


Ár : 8990 Forint

Egy kis méretű  és praktikus hangszóró amely méretéhez képest tekintélyes basszussal rendelkezik. Ez a hangszóró születésnapi ajándéknak lett tervezve, és örülök hogy ráesett  a választás. Szerintem mindannyian ismerjük a kellemes szituációt amikor ketten vagy többen is vagytok olyanok akiknek ajándékozni kéne egy közös ismerősnek , így a költségbarát befelezést választjátok. Esetünkben is így történt.💅

A Media Market híres a széles választékáról ( bár magas árairól is sajnos ) így egy barátommal afelé vettük az irányt a tökéletes ajándék megszerzése érdekében. Modern világunk egyik áldása és átka a plázák jelenléte hiszen bár a célközönség keresletének megfelelő  minden olyan bolttípus megtalálható ott amire szükség lehet ( szupermarket, ruha-, cipő-, ajándék, virág és még sok más) ám ezek nem feltétlen a legjobb minőségűek avagy érik el a megfelelő ár-érték arányt szolgáltatják. 

 

Az üzletbe belépve belebódulsz a termékek zsufoltságába és sokaságába, szerencsére mi tudtuk hogy hangszórót vennénk valószínüleg így afelé a szekció felé vettük az irányt. A JBL termékek híresek a minőségükről így egy tőlük származó tételt preferáltunk volna. Nagy örömünkre volt olcsóbb kategóriától a csúcsig több termék is így ezt a JBL GO 2 hangszórót választottuk ki.

JBL GO 2 vélemény :

  • Hosszas akkumulátor idő :6-7 órát is bír könnyedén

  • Kis méretéhez képest remek és mély basszus

  • Több színvariáció áll rendelkezésünkre

  • microUSB töltőjével bárhova csatlakoztatható Bluetooth nélküli eszközön is megy ezáltal

  • Vízálló kialakítása miatt magas élettartam

  • JBL márkához képest alacsony ár de nem csorbuló minőséggel

+Erősségek

Olcsó

Tartós

Jó minőségű

Praktikus

borsoB

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments