Gyerünk anyukám! - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Weboldalak

Közzétéve 2023 március, 12 - 11:11

Egy edzésforma ahol otthonról mégis csapatban mozoghatsz.


Megvásárolt: link

Világ életemben küzdöttem a kilókkal és kerestem a megfelelő megoldást ez ellen. Több különböző sportot és foglalkozást próbáltam viszont két gyerek és egy vállalkozás mellett nem igen tudtam megoldani, hogy bárhova is rendszeresen eljárjak. Próbálkoztam a youtubeon megtalálható ingyenes videókkal, de motiváció hiányában azzal sem jutottam sokkal előrébb.

Egy youtuber anyuka videójában hallottam először a Gyerünk anyukám programjairól és az első gondolatom az volt, hogy hallani sem akarok róla. Nem gondoltam, hogy egy ilyen típusú edzésformával messzebb jutnék, mint az ingyenes youtube videókkal, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Egyszer a youtber anyuka nagyon kedvező kedvezmény kupont osztott meg az éppen induló programkörre így úgy gondoltam adok neki egy esélyt.

Az első pozitívum, hogy már az oldal is segít kiválasztani a te célodnak megfelelő programot és a legjobb, hogy nagy súlyfelesleggel is bele tudsz kezdeni. Egy program nyolc hétből áll. Minden héten három torna kerül fel, amik összesen 48 órán keresztül elérhetőek, így két napod van (hétvégén három napod) az adott tornát megcsinálni, vagy esetleg duplázni belőle.

Mielőtt belekezdesz a programba állapotfelmérést ajánlott végezni, amit az oldalon tudsz rögzíteni. A mérést fél időben és a végén is megismétled, így láthatod, hogy kilóban, centikben és állóképességben mekkorát fejlődtél. A legjobb dolog pedig a programhoz tartozó facebook csoport, ahol beszélgethetsz, erőt gyűjthetsz, dicsekedhetsz, segítséget kérhetsz azoktól, akik veled együtt tornáznak a programban, így bár egyedül tornázol, mégsem maradsz sosem magadra. Ez volt az a dolog, aminek köszönhetően hétfőn már a negyedik programomat kezdem meg.

Az oldalon is motiválnak. Mielőtt elindul, a program véletlenszerűen beosztanak csoportokba és a csoportok között is zajlik egy pontverseny. Nagyon motiváló tud lenni, mikor csak egy ponttal van lemaradva a csapatod és a te tornád utáni pontnak hála ugrotok feljebb egy helyet. Nagyon kreatív a csapat és nagyon vicces csoportneveket tudnak kitalálni, legutóbb például sármosabbnál, sármosabb színészekről kapták a nevüket a csoportok.

Csodálatos oktatók tartanak kiváló edzéseket, aminek hála kezdem megkedvelni a mozgást. Nagyszerű anyukákat és nőket ismerhettem meg, akik megnyugtattak nem vagyok egyedül ebben a cipőben és persze elindultam egy úton, amiről nem szeretnék letérni, szóval Gyerünk Anyukám!

littlecat01

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments