BplusClub - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Kategória: Bank

Közzétéve 2021 március, 27 - 14:14

Automata megtakarítás, egy okos kártyával!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 6000 Forint

Sokan sokféle módon próbálunk egy kis pénzt megtakarítani, van aki az aprót teszi félre annak is bizonyos címleteit, így takarítva meg némi kis pénzt, mások akkor mennek vásárolni ha valahol jó akciók vannak, így spórolva meg jelentős pénzeket, van aki a 2 módszert elegyíti, így még többet spórolhat, de lássuk be, ezeknek megvannak a korlátai.

az első módszer eredendő hátránya, hogy ezt is a saját zsebünkből kell félre tenni.nem az számít hogy csak az 5, 10,20, 100, vagy csak a 200 forintosokat tesszük félre, hanem az, hogy ezt mind akkor tudjuk félre tenni, ha van miből.

A második opciónak a korlátja, hogy akkor  tudjuk csak felhasználni ezt a lehetőséget ha találunk kedvünkre való akciót.

A múlt évben találtam egy olyan fantasztikus és okos bankkártya megoldást, amely lehetővé teszi, hogy minden vagy majdnem minden élelmiszer ügyi vásárlásunkból valódi pénzt kapjunk vissza!

nem pontokat, nem kupont, vagy x százalékos esetleges kedvezményt, hanem valódi kézzel fogható és akár felhasználható készpénzt pl Aldi, Auchan Cba Coop Lidl Penny Spár és Interspár áruházakban való vásárlásainkkor is 2.5 százalékos pénzvisszatérítést kaphatunk.

így ha kiszámolom egy átlagos család vásárlási szokásait,  havonta egy egészséges 1500 forint vagy több is megspórolható, mind ez úgy, hogy nem a saját zsebünkből kell kivenni a pénzt, a rendszer ezt az összeget elintézi hogy garantáltan jóváíródjon.

további előnyei a kártyának, hogy OLCSÓ

3 évre mindösszesen 6000 forintba kerül a kártya, ami lássuk be a Mastercard kínálatban egy rendkívül olcsónak mondható megoldás. Kiszámoltuk, hogy a legolcsóbb bankkártya is havonta 300 forintra jön ki, amihez ilyen szolgáltatás biztos hogy nem tartozik.

ez 3 évre jóval több mint az általam ajánlott kártya ára, még a 150 forintos havi karbantartási díjjal együtt is, pláne akkor , ha figyelembe veszem hogy mekkora összeget spórolhatok vele.

tartozik hozzá egy számlaszám is, melyre könnyedén fogadhatunk utalásokat is, akár fizetést vagy nyugdíjat.

Mivel egy bankfüggetlen rendszerről van szó, így akkor is jó megoldás lehet, ha pénzünket biztonságosan szeretnénk tárolni, védve az inkasszó és az adósságrendező cégektől.

A kártya minden

EU szabványnak megfelel, a legújabb 3d biztonsági ellenőrzéssel is rendelkezik hogy illetéktelen vásárlások ne történhessenek vele.

15000 forintig érintés mentes fizetést is lehetővé tesz, kompatibilis Applepay és GooglePay rendszerekkel is, így telefonoddal is biztonságosan fizethetsz.

A feltöltést másik bankkártyával, vagy számla átutalással is intézheted, minden adott ahhoz hogy legyen egy olyan bankkártyád, amit gyorsan és egyszerűen használatba vehetsz.

Az igénylés Független képviselőkön keresztül történik, hivatalos átadó pontok közreműködésével, a befizetést követően akár már másnap nálad is lehet a kártyád, mehetsz vele vásárolni vagy használhatod az interneten is.

+Erősségek

olcsó

pénz visszatérítés élelmiszeri vásárlásokkor vásá

lufix

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments