Aranyér - vélemény

Átlag: 5 (1 szavazat)

Közzétéve 2021 június, 10 - 16:16

Aranyér kezelése!

Felhasználási tapasztalat:: fél év, vagy több
Ár : 100 Forint
Vonalkód: 8505

Noha nagyon elterjedt probléma,sokan még mindig túlságosan szemérmesek ahhoz,hogy segítséget kérjenek az aranyér kezeléséhez.A gyógyszertárakban sokféle kenőcs,kúp kapható,melyek csillapítják a fájdalmat,viszketést,esetleg a vérzést.

Nem árt körülnézni saját házi patikánkban sem,hiszen rengeteg gyógymódot találhatunk.

Ezekből próbálok néhányat bemutatni és egyben véleményemet kifejteni!

Vegyünk melegvizes ülőfürdőt a kádban!

Emeljük fel a térdünket úgy,hogy a végbélnyílás területe minnél inkább átmelegedhessen.Ez hatékonyan csillapítja a fájdalmat,ráadásul serkenti a vérkeringést, ami segít összehúzni a duzzadt ereket.

Adjunk egy marék  keserűsót  a fürdővízhez, és alaposan keverjük össze,hogy feloldódjon.Ezzel is elősegíthetjük az erek összehúzódását.Külső aranyérre helyezzünk beáztatott.meleg teafiltert.A kellemes hőérzeten kívül a teafűből kiváló csersav

is jótékony hatást gyakorol:csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot,valamint elősegti a vérelvadást,s ez megálltja a vérzést.

Készítsünk jeges borogatást!

Töltsünk tele egy erős nejlon zacskót jéggel,bugyoláljuk be egy vékony szövetbe és üljünk rá.Egy csomag fagyasztott borsót is használhatunk (szintén ruhába csomagolva), amely jobban illeszkedik a test vonalához.A hideg összehúzza a duzzadt véredényeketm s ez hatékonyan enyhíti a fájdalmat.Maradjunk így 20 percig .A kezelést tettszés szerint ismételhetjük,de az alkalmazások között  hagyjunk legalább 10 perc szünetet.A meleg és a hideg váltogatása szintén nagyszerűen beválhat.

Enyhítő kenőcsök alkalmazása!

Áztassunk be egy vattalabdát varázsmogyoróba. és kenjük be vele az aranyeret.Rengeteg csersav van benne, amely összehúzza a véredényeket.A Vazelin is aranyérre ajánlott amely nyugtató hatású.A folyékony E-vitamin és a búzacsiraolaj egyaránt közismert ellenszere ennek a problémának.Próbáljuk ki a visszérgyulladásra is használt fekete nadálytövet,körömvirágot, vagy aloe verát tartalmazó kenőcsöket,amelyek szintén elősegitik a gyógyulást.Bármilyen furcsán hangzik,hogy a reszelt burgonyából készítsünk borogatást, megéri kipróbálni,mert összehúzó és nyugtató hatással rendelkezik.

Remélem,hogy véleményeimmel segíthettem!

+Erősségek

Hatásos módszerek!

Kipróbált!

-Hátrányok

Nincs!

janosom

Ajánlom

+1

Szabálysértés bejelentése

Minden hozzászólás

Értesítés a
0 Legyél az első, aki hozzászól
Inline Feedbacks
View all comments